Tayyip'in hedef göstermesiyle tutuklanan CHP'li genç olayının perde arkasını İsmail Saymaz anlattı.

4096 izlenme 20 Mayıs 2020
Reklamlar
Tayyip'in hedef göstermesiyle tutuklanan CHP'li genç olayının perde arkasını İsmail Saymaz anlattı.

NE OLMUŞTU?
 Adana'da, Yüreğir Kaymakamlığı'na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine kimlik sorduğu için yaşanan tartışma sonucu ailesiyle gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım Tayyip'ın söylemelerinin ardından tutuklanmıştı.  

 Mahkemeye çıkarılan Yıldırım, savunmasında olay sırasında kendisinin darp edildiğini ve tartıştığı kişinin kaymakam olduğunu bilmediğini söyleyerek, “Darp öncesinde silahını çekti, mermiyi silahının ağzına verdi. Silahı kardeşimin karnına doğrulttu. Daha sonra ben ne yapıyorsun diye sorduğumda silahı havaya kaldırdı. Ben kaymakamım dedi. O olay yaşandıktan sonra ben kendim 155’i aradım. Polisler geldi” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Perinçek: ''13 kişi öldü diye ulusal yas olmaz'' Yine Feto Kaseti Çıktı B. Erdoğan: Bize gerici diyenleri utandırdık Kılıçdaroğlu: Bana karşı bel altı kampanya yapıyorlar