Samsunspor başkanı isyan etti: 'Emniyet amirleri S. Soylu'nun oğlunun önünde düğme ilikliyor'

2428 izlenme 10 Ocak 2022
Reklamlar
Samsunspor başkanı kendilerine haksızlık yapıldığını belirterek isyan etti: 'Emniyet amirleri S. Soylu'nun oğlunun önünde düğme ilikliyor'  

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Adana Demirspor taraftarlarının çok rahat bir biçimde pandemiye rağmen stada girebildiklerini belirterek, "Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu’nun oğlu dediler açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor. Türk futbolu bitmiş" ifadelerini kullandı.   

 Türk futbolu bitmiş. Benim önümde hiçbiri önünü iliklemiyor. Ben de istemiyorum zaten. Ama öbür taraf böyle konuşuyor. 5 bin kişi içeri giriyor. Hadi Samsun’da içeri sokmaya çalış bakalım. Girse de yemeyeceğimiz cezanın haddi hesabı olmaz. Orada göstermelik cezalar veriliyor. Bir olur iki olur" dedi. 

 Şampiyonluğu masa başında kaybettiklerini belirten Yıldırım, “Bu futbol dünyası benim bildiğim iş dünyası değil. Ya bu deveyi böyle güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Biz şimdilik bu deveyi gütmeye çalışıyoruz ama nereye kadar güdeceğiz. Bunlar korkutucu şeyler. Gücünüz yetmiyor. Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik. İçerideki Menemenspor maçında rakibin eline açıkça top vuruyor görüyoruz ama hakem penaltımızı vermiyor. Menemenspor’a ben 2 maçta 4 puan kaybettim. Giresunspor’a biz hakem hatalarıyla yenildik. Onda dolayı şampiyonluğumuz gitti. 2 maçımız daha var. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TAYYİP'İN BİR ANDA ORTAYA ÇIKAN ATATÜRK SEVGİSİNE BAKIN VATANDAŞ NASIL CEVAP VERDİ Muhafazakar Sosyete Sonradan Görmeliğin Sınırlarını Zorluyor Dini Sömürerek Köşe Olma Sanatı. Cübbeli Ahmet: ''Ortaokul mezunuyum ama bu koltuğa beni oturttunuz''