All News
05 Ocak 2022 ( 3962 izlenme )
Reklamlar

Rasim Ozan çok sinirlendi siz kimsinizde benim gibi Atatürkçüye

Rasim O. Kütahyalı, Ben her zaman bu çizgideydim. Evet, Atatürk'ü babam gibi severim ama yeri gelince babamı da en ağır dille ben tenkit ederim" dedi.


Adı geçen kişinin açıklamaları şöyle "Dünkü yazımda 'Atatürk'ü babam gibi severim' dedim diye bana saldırmışlar. 

Bunların içinde Meral Akşener'in yancısı çakma mafya bozuntusu mu ne idüğü belirsiz varmış... Ulan hıyarlar bu benim yeni bir cümlem değil, tam 8 sene önce 15 Kasım 2009'da Habertürk gazetesine manşet olan röportajımın başlığıdır.

Ben her zaman bu çizgideydim. Evet, Atatürk'ü babam gibi severim ama yeri gelince babamı da en ağır dille ben tenkit ederim. Akıl ve bilim bunu gerektirir. Ama babama olan sevgim de değişmez..." dedi. Kütahyalı, 'Atatürk mafyalara bırakılamaz' başlıklı bugünkü yazısına şöyle devam etti:

"SİZ KİMSİNİZ DE BENİM GİBİ ATATÜRKÇÜYE AHKÂM KESİYORSUNUZ "

Atatürk'ü sizin gibi mafyalara ve çetecilere mi bırakacağımızı sandınız hanzolar? Gazi Hazretleri sizin gibi gazino dümbelekçilerinden ancak Valeria Ellanskaia gibi Rus dansözleri getirip kulübünüzde oynatmanızı isterdi. Yoksa siz kimsiniz de benim gibi yedi sülalesi Atatürkçü olduğu bilinen ve Atatürk'ün hayatını nerdeyse gün gün bilen adama Atatürk konusunda ahkâm keseceksiniz?

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rusya Merkez Bankası ülkeden sermaye çıkışı öngörüsünü iki kat artırdı Akepe'li B. Bozdağ: Cumhuriyet'e de, Atatürk’ün mirasına da biz sahip çıktık ADALET YÜRÜYÜŞÜ 9. GÜNÜNDE.. KILIÇDAROĞLU BUGÜN DOKTORLARLA YÜRÜYOR ODTÜ Rektörü açıkladı: ODTÜ Ormanı yok edilecek!