All News
24 Şubat 2024 ( 11828 izlenme )
Reklamlar

S. Peker Bu Seferde Kirli İlişkileri Yazdı

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara ile ülke gündemini belirleyen Sedat Peker yine yapacağını yaptı. Twitter’dan öyle paylaşımlar yaptı ki ülke gündeminde bir numaraya yerleşti. Sedat Peker, ünlü iş insanı Yıldırım Demirören’in sunucu Buket Aydın ile aşk yaşadığını iddia etti. İşte detaylar…


İşte o iddialara ait mesajlar:

“Lan pambıkören, rahmetsiz babanı ilk 25 twitimle mezarında nasıl ayağa diktim! Gördün değil mi? Şimdi ise, mahremime karşı saygısızca yaptırdığın haberlerden dolayı aile huzurunu kaçıracam. Bunu ise utanarak değil, mutlulukla yapacam. 

Çünkü en başında söylemiştim; benimle mertçe savaşanlar, karşılarında adil bir düşman bulacaklar. Senin gibi kahpeler ise bir şeytanla karşılaşacaklar. Pambığı sana takacam tüpçüü…

Namusun yok lan senin. Beni en çok ne mutlu ediyor biliyor musun? Tüm bu iğrençlikleri şu an okuyup öğrendikleri halde istifa etmeyerek, senin medya grubunda çalışmaya devam eden, namusları aldıkları maaş kadar olan kemiklik köpeklerin sözde gazetecilerin okuyor olması. 

Tamam ben suçluyum, tamam kahraman değilim, tamam Türk gençliğinin örnek alacağı bir lider de değilim. Vallahi kabul, billahi kabul. Lan devletin resmî raporlarında var, babası kaç tane adamı öldürüp, mallarının parasının yağmalanmasını sağlamış.

Lan gerçek bir suç örgütü, kaplama değil gerçek. Bana operasyon yapıldığında günlerce haber yaptınız. Ulan bütün herkes tahliye oldu, ulan bir satır haber yapmaz mı insan? Ulan sizin namusunuz yok mu? 

Lan pambıkören, geliyor gelmekte olan. Bak sana bir şey söyleyeyim, avukatlarım uluslararası arenada uğraşıyor. Video çekmeye başlayacam. 

YÜCE ALLAH’a yemin olsun bu anlattıklarım ne ki, rahmetsiz baban ve seninle ilgili yarım oda dolusu evrağım var. Gözlerime kan oturdu okumaktan. Sizi köçek gibi oynatacam. Sana pambığı taktım pambıkören. 

Şimdi yazacaklarım için bu şerefsizin saygıdeğer eşi hanımefendiden özür dilerim. Ancak sizin kocanız kahpe. 
Sizin üzüleceğinizi biliyorum. Ancak ödeşmek adettendir. Bizim kahpe pambıkören var ya, bunun bir tane manitası var (gerçi dünya kadar var da bu özel). Bu hanımefendinin ismini vermeyeceğim, bana yakışmaz. 

Bu pambıkören sevgilisini çok yeterli olmadığı halde haber bülteni sunucusu yapmıştı. O zamanlarda bir tartışmalar olmuştu. Bu kişi bu görevi yapabilir mi, yapamaz mı diye. Neyse konumuz bu değil.

Pambıkörenin sevgilisi bizimkini boynuzluyor. Peki kimle boynuzluyor biliyor musunuz? Bu konu nasıl ortaya çıkıyor biliyor musunuz? Anlatacam da her şeyi anlatacam. 

Lan pambıkören, sana pambığı takacam oğlum, benden kurtuluşun yok. Sanki tahsilat yapılacak evraklar benim eşimin çalışma odasındaki kasadan çıkmış gibi haberler yaptırdın. 

Ulan düşünmedin mi, bir anne üzülür bu kişi bir avukat üzülür demedin mi? Bazı kahpeler de diyorlar ki, Sedat Peker anlaşacak. Ben anlaşmayacam. Gerekirse ölecem ancak misyonumu yerine getirecem. 

Lan derin memet, alkolu bırakmıştım ama senin hatırına çilingir sofrası kuracam, seni de köçek gibi oynatacam. İranlı suikastçiler he…

Lan derin memet, bu pambıkörenin rahmetsiz babası ile çevirdiğiniz tezgahları da biliyorum. Başta Turan Çevik olmak üzere kaç kişiye tezgah kurdunuz, hepsini biliyom da ( Öz Türkçe konusunda hassas olan dostlarımız, lütfen kusura bakmayın bu şekilde anlatınca daha eğlenceli oluyor). 

Neyse konumuza dönelim, bizim haber spikeri olan kız bir siyasi partinin genel başkanının oğlu olan Emir kardeşimize abayı yakıyor. 

Bizim haber spikeri kardeşimiz, herkes tahsisli plaka kullanırken bozulmuş olacak ki, Emir kardeşimizden rica ediyor; “randevulara geç gelme nedenim trafiğe takılıyorum, bana tahsisli plaka çıkar” diyor.

Tabi Emir kardeşimiz kurnaz ya da fazla masrafa girip bahşiş vermek istemediği için cihan Ekşioğlu’nun tahsisli plakasının ikizini yapıp, sevgilisinin arabasına monte ediyor.(yani ikizini bastırıyor) 

Tabi pambıkören bu değişikliği fark ediyor. Devletteki dostları vasıtası ile bu plakayı araştırırken, plakanın cihan Ekşioğlu’na ait olduğunu tesbit ediyor. cihan Ekşioğlu’nu telefonu ile arıyor, sen benim sevgilimle beraber misin diyor. 

cihan ekşioğlu garibim hiç bir şeyden haberi yok. Namuslu davranıp, ben kimsenin sevgilisi ile beraber olmam diyor. Tabi trafik karışıyor. Aldatılmış olmanın üzüntüsü ile bizim boynuzlu pambıkören, spikerin işine son veriyor. 

Lan pambıkören, lan kahpe nasıl intikamım güzel oldu mu? Sen kahpesin lan, kesin cezaevine gireceksin. Bu düzen böyle sürmez. Gayretullah’a savaş açan kimse galip gelemez.

Lan kahpe, yüz yılın düğünü diye pambıkören ailesi ve kalyoncuoğlu ailesinin evlilik yolu ile birleşmesini duyurdunuz ya, ulan spiker kızı düğüne davet ediyorsun. Yenge hanımla yaptığınız kavgayı da anlatayım mı? 


Ulan kahpe, bir hafta önce Kırıkkale’nin girişindeki Alabaylar marketin sahibi Emrah Akpınar intihar etti. Bir not bıraktı. Bıraktığı notta, alacaklılarına yalvarıyordu. “Kendimi öldürüyorum ben artık battım. Borçlarımı ödeyecek param yok. Lütfen alacaklarınız için ailemi rahatsız etmeyin.” 

Ulan kahpeler, siz saraylarda yaşarken, birbirinizin manitasını düdüklerken insanlar parasızlıktan intihar ediyor. Neden televizyon kanalların bu haberleri yapmıyor? Doğru unutmuşum, size verilen talimat var,  bu tip haberler yapmayın diye. 

Her sabah ve geceleyin YÜCE ALLAH’a dua ediyorum, çocuğuna elbise alamadığı için intihar eden, kızına istediği oyuncağı alamadığı için intahar eden annelerin ve babaların intikamına beni memur tayin edin YÜCE ALLAH’ım diyorum. 

Büyük üstat  Mahsuni Şerif kararını vermemiş olabilir. Ben kararımı verdim. Bana dar ağacı güzel, bana ölmek güzel, bana cezaevi güzel, bana işkence güzel. Lan pambıkören sana pambığı tıkıyacam. Lan pambıkörenin kemikli köpek olan çalışanları, hani lan namus, hani lan şeref? Lan gazetecilik ahlakı deyip,  her 3 kelimenden birinde Uğur Mumcu’dan bahsedersiniz. 

Ancak gerçeğinde sizler birer kemiklik köpeksiniz. Namusunuz yok lan sizin, onurunuz yok lan sizin. Lan pambıkören, saygı değer eşin üzülmesin diye alaattin aykaç’ın senin yanındaki gerçek görevini yazmıyorum. 

 O da hasan yeşildağ gibi büyük üstattır, deyyusu ekberdir. Biliyorsunuz değil mi, ben ölsem de size kurtuluş yok. Rüyalarınıza girecem, sizi mahvedecem. Ulan bana neler ettiniz?

 Lan pambıkören, senin bile bilmediğin ailenle ilgili bende ne hikayeler var ( hepsi gerçek delilli ispatlı). Sen namuslu olmadığın için seninle hesabım var. Lan namusu maaşı kadar olanlar, ölsem de benden kurtulamayacaksınız. BENDE SÖZ NAMUSTUR…

Adı geçen Emir'în kendisini yalanladığını ifade eden peker, deli çavuş hesabı üzerinden son olarak şunları yazdı: Emir Sarıgül bak kardeşim, bazı telefonla arayanlara bunlar doğru değil diyormuşsun. Şu ana kadar söylediklerini, ortak tanıdığımız olan bir ablamızın hatırına affediyorum. Ancak bu kelimeyi bir kez daha söylersen, önümüzdeki günlerde isminden en çok bahsedilen kişi olursun.

Peker Dün gece Demirören doaysını açtıktan sonra şunları yazmıştı: 

1 40 yaşından genç kardeşlerim, bu vatanın fedaileri, bu vatanın delileri, serdengeçtileri bana diyorsunuz ki, Reis pambıkörene sadece pambığı tıkasaydın iyiydi, sen tüpçüyü patlattın. SÖZ NAMUS. Herkesin duyduğunda delireceği, hatta inanmayacağı bazı şeyleri yazmadım.
2 Vallahi ölsem de gene de yazmam, billahi ölsem de gene yazmam. Heyyy biz namuslu adamız. Sadece ödeşiriz. Benim sınırlarım var. Bu aile ile ilgili delilli, ispatlı bazı şeylerim var ki, onları yayınlamayacağım. Bu olmaz ancak bana suç örgütü diyen kemiksiz köpeklerin,

3 sözde gazetecilerin kim olduğunu az da olsa bilin diye bunları yazdım. Ben size hasan yeşildağ’ı yazdığım da, hepiniz kafalarınızın üstüne dikileceksiniz. Ayaklarınız havada, kafalarınız yerde olacak. Olmaz arkadaş diyeceksiniz. Ben size delilleri ile anlatacam.

4 Toplum olarak ben dahil herkesi delirtecem ancak sözüm olsun sizi tedavi edecem. Halen daha bana madem sen bunları biliyordun, daha önce niye anlatmadın diyenlere de, “Lannn Bırakkk”diyecem. Çünkü, bu arkadaşlar kafa taslarının içinde beyin yerine delikli gri sünger

5 taşıyorlar. Lan tekrar söylüyorum; kurtarıcı değilim, Türk gençliğinin örnek alacağı kahraman da değilim. Ancak kendi dünyasının şartlarında namus sahibi bir adamım. Suç örgütü lideri değilim. Yazılı kanunların karakterime uygun olmayan bölümlerini ihlal ettiğim için

6 suçlu olan kişiyim. Bu kadar sadece bu kadar. SÖZ NAMUS… Bu dünyadan sadece üstümdeki gömlekle ayrılacam. Ne milletvekili ne de başka bir şey  olmayacam. Ancak onuru için savaşıp, intikamını alan bir insan olarak sizlerin sohbetlerin de yer alacam. SÖZ NAMUS.

7 Ayrıca varlığıyla onur duyduğum 
@yilmazsozcu
 abiye benden dolayı saldırmayın. Bu insan beni desteklemiyor. Sadece bu olmaz diyor. Adamın elinde sadece bir tripot, bir kamera, sınırlı miktarda cebinde para var diyor. Ailesi, çocukları yanında olduğu halde, onur savaşından

8 geri atmıyor diyerek, yıllar sonra mahcup duruma düşmemek için bu orantısız savaşta bir kaç kelime söylemek için bu sözleri yazıyor. Daha doğrusu tarihe not düşüyor. Onlarca yıl sonra bu insanı eleştirdiğiniz için utanacaksınız. Lan derin mehmet, senin İran’lı

9 tetikçilerini yakalayıp, köçek kıyafeti ile resimlerini çekip sana yollarsam sakın bozulma. Kimsiniz ulann siz? pambıkören, süslü sülünün oğlu ve sen ayrıca mehmet ağar, oğlu tolga ağar narkotik şubeden kokain kullanıp kullanmadığınıza dair bir saç testi yaptırsanıza.

10 Ama gerçek test, kolpadan değil. Lan mehmet ağar, gözaltına aldırıp soydurduğun kız kardeşlerimiz için, üzdüğün her çocuk için, kuracağım çilingir masasında seni bir saat oynatacam. sadatçıları da sana mezdeke grubu olsun diye onları da oynatacam. Bende SÖZ NAMUS GÖRECEKSİNİZ

11 Lan çakma sosyalistler ( orijinaller baş tacı) @eacarer
 ile de lütfen uğraşmayın. Video çekmeye başladığımda size sosyalizmi anlatacam. Deli olacaksınız, utanacaksınız. Lan muhbir sülü @ugurdundarsozcu
 abiyi ihbar etmişsin. Ona dava açmışlar, unutma tasmayı takacam sülüüüü…

12 Ayrıca Tayyip Beyin eşine saygısızlık yaptığını düşündüğümüz  için kendisine saldırı yaptığımız sayın Fevzi İşbaşaran ile telefonla konuştuk. Kendisi ben kimsenin ailesine namussuzluk yapmam, benim düşmanlığım Tayyip Erdoğan ile dedi. Kendisi ile helalleştik. Artık dostuz…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2022 Avrupa Ödülü’nün Sahibi İzmir Oldu İmam hatip mezunu garson çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesinde açıklama yaptı Kılıçdaroğlu: Reza'nın altına yatanlar bizden hesap sormaya çalışıyor, bizim verilmeyecek bir hesabımız yok