Siyaset
18 Mayıs 2022 ( 28 izlenme )
Reklamlar

MİLLİ Savunma Bakanlığı’ndan açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi

MİLLİ Savunma Bakanlığı’ndan açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğunu tespit ettiği 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Irak’ın kuzeyindeki PençeKilit operasyon yerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 95'e çıktı.Irak'ın kuzeyinde bulunan Metina, Zap ve AvaşinBasyan bölgelerinde başlatılan PençeKilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ettiği açıklandı.Milli Savunma Bakanlığı, PençeKilit operasyon bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 95'e yükseldi.

Bakanlığın Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan? Yabancı gazetecinin sorusu üzerine afallayıp ne diyeceğini bilemedi Kayseri'nin ardından Gaziantep'ten de benzer görüntüler geldi! AK Parti İl başkanlarından biri daha polise saldırdı ABD ile Ermenistan arasında nükleer iş birliği çalışmaları