Peker'in Şok İddiası Gündemi Salladı

11168 izlenme 06 Haziran 2021
Reklamlar
SEZGİN BARAN KORKMAZ’I SÜLEYMAN SOYLU YURT DIŞINA GÖNDERDİ 

 Sedat Peker, Süleyman Soylu’nun SBK Holding sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkmadan önce görüşme yaptığını ve ‘Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurtdışına çık. Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak’ dediğini öne sürdü. Peker, Korkmaz’ın yurt dışına çıkışını şu şekilde anlatıyor: 

 “5 Aralık Resul Holoğlu, Organize Suçlardan Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı telefon açıyor Korkmaz’a İçişleri Bakanlığı’na çağırıyor. Sezgin Baran Korkmaz 45 milyon dolar bir iş adamından alacağı var. Süleyman buna ‘Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurtdışına çık. 

Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak’ diyor. Yukarısı da Tayyip abi. Amerika’dan da büyük para gelmiş diye herkes biliyor ya.. Bütün kayıtlar çıkacak. Sezgin Baran Korkmaz, 6 Aralık’ta yurtdışına gidiyor. 

İçişleri Bakanı, Organize Suçlar Daire Başkanı’nı telefonla arayıp, hakkında 6 aydır dosya hazırlanan adamı İçişleri Bakanlığı’na çağırıyor ve görüşüyor ve yurt dışına çıkmasını söylüyor. Bu 45 milyonu kabul etti ya Sezgin Baran, ne yapsın devlet var karşısında. Oteli de istediler. 
5 Aralık’ta Sezgin Baran Korkmaz İçişleri Bakanlığı’na geldi mi kamera kayıtlarını çıkarın. 6 Aralık’ta yurt dışına çıkmış mı? 
Sezgin Baran Korkmaz bakıyor her şey elden gidecek, dönmüyor. 28 Aralık’ta operasyon yapıyorlar. 29 Aralık da 45 milyon doların ödenme günü, haciz olacak o gün. Karısını gözaltına alıyorlar. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e tepki 'Kendine 13 uçak alacağına, 12 tane yangın söndürme uçağı alsaydın' İlk kez ortaya çıkan bilgi. Mhp'li bir isimden katil zanlılarının hesabına para aktarılmış Ekrem İmamoğlu 23 Haziran'ın 2. yıldönümünde paylaştı. Tayyip'i tayyip'e şikayet etti