Peker'in araba hediye ettiği, tayyip'in öptüğü 15 Temmuz Gazisi olduğu iddia edilen kişinin o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı anlaşıldı.

11777 izlenme 10 Temmuz 2021
Reklamlar
Peker'in araba hediye ettiği, tayyip'in öptüğü 15 Temmuz Gazisi olduğu iddia edilen Ahmet Onay adlı kişinin o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı anlaşıldı. 
Gazi olduğu iddia edilen kişinin tayyip tarafından öpüldükten sonra ise "Fotoğrafımızı çektin mi abi? diye sorması ayrıca dikkat çekiyor.

Bu video paylaşıldıktan sonra konuyla ilgili olarak gazeteci Erk Acarer şunları yazdı: Bu hikayenin gösterdiği: Darbe gecesinden itibaren rejim değişikliğine giden yolların taşları döşenmiş. Akılsızlara roller dağıtılmış. 696 sayılı KHK ile teminat verilmiş ve hepsi ilerisi için cesaretlendirilmiş. Her şey birbirine bağlı ve uzun soluklu bir planı işaret ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp Genel Başkanı Tayyip'e Protesto Akp İzmir Gençlik Kolları, Afet Koordinasyon Merkezinde Gönüllü Çalışan Vatandaşlara Saldırdı Yandaşın Sözleri Büyük Tepki Çekti Ormanı Yaktıkları İddiasıyla Linç Edilmeye Çalışılıp Araçları Hurdaya Çevrilen 2 Gencin Babası Konuştu.