Peker'den iddialar: Uğur Mumcu Cinayeti Mehmet Ağar'ın işi. Yasak madde ticaretini B. Yıldırım'ın Oğlu Organize Ediyor

31704 izlenme 23 Mayıs 2021
Reklamlar
Peker'den Çok Önemli iddialar: Uğur Mumcu cinayeti Korkut Eken ve Mehmet Ağar'ın işi! Kolombiya'daki uyuşturucu trafiğini Binali Yıldırım'ın oğlu organize ediyor!

Sedat Peker, yayınladığı videolarla gündemi sarsmaya devam ediyor. 
Bu sabah "Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar" başlığı ile 7. videosunu yükleyen Peker, 24 Ocak 1993'te Ankara'da  arabasına konulan bombanın patlaması sonucu cinayete kurban giden Uğur Mumcu hakkında şok iddialarda bulundu. 

 Uğur Mumcu cinayetinin faili meçhul olmadığını söyleyen Peker, Mumcu'nun uyuşturucu ve silah ticaretlerini araştırdığı için 'derin devlet' tarafından öldürüldüğünü söyledi.  Sedat Peker, Mumcu'nun Mehmet Ağar'ın talimatıyla öldürüldüğünü ifade ederek, "Uğur Mumcu şehittir. Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" diyerek sözlerine devam etti.

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün kaldı.  Hep böyle yapıyorlar, vatanseverlik ile milleti coşturuyorlar herkesi birbirine sokuyorlar. Şimdi diyecekler niye anlatmadın? Lan neyi anlatayım siz gördüğünüz her şeyi anlatıyor musunuz?  Mehmet Ağar, tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşı. Kürt iş adamları diyorlar ya... Hayır uyuşturucu işi yapıyorlardı hepsi. 

Hepsinden para aldı ve tüm işlerini hallediyordu.  

UĞUR MUMCU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ? 

Uğur Mumcu bence şehittir. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti. Şehit olduğunda yanına ilk gelen kim? Mehmet Ağar. Katil hep ilk gelir.

Sedat Peker arkasında bulunan tahtada yazanları göstererek  "Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuğu okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım..."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu’nun evi aranmalı demişler, Benim evimde ayakkabı kutusu yok!.." Yakınını Kaybeden Vatandaşın İsyan ederek Gösterdiği Yerler Tehlikenin Geldiği Noktayı Gösteriyor İsmail Küçükkaya'dan Arda'ya: Ben Sana Futbolcu Olamazsın Demedim, Adam Olamazsın Dedim Tayyip'i kapı önünde bekleten Putin, Esad'ı böyle karşılamış