All News
11 Ocak 2022 ( 15077 izlenme )
Reklamlar

Nevşin Mengü'den erdoğan yorumu;

Geçtiğimiz günlerde CNN Türk’teki işine son verilen haber spikeri Nevşin Mengü, sosyal medyada ilginç bir paylaşımda bulundu.


Tayyip bir tv. programında "Maalesef dünyada adalet yok. Özellikle ekonomik noktada güçlü olanın haklı olarak takdim edildiği bir dünyada yaşıyoruz. Haklı olanın güçlü olduğu değil, güçlü olanın haklı olduğu bir dünya. Böyle bir dünyayı kabullenmek mümkün değil. "

"BEN BÖYLE BİR DÜNYADA YAŞAMAK İSTEMİYORUM AMA HARCADIĞIMIZ PARA 30 MİLYAR""

"Ben böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum. Böyle bir dünyada yaşamak bize bir zul. Şu anda Türkiye Suriye’den kaçan 3,5 milyon insana ev sahipliği yapıyor. Şu ana kadar harcadığımız para 30 milyarın üzerinde." şeklinde konuştu..

Bunun üzerine Nevşin Mengü tayyip'in bugün TRT  World Forum'da söylediği, “Ben böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum” ifadelerini içeren bir haberi Twitter hesabından paylaşarak, “Aga bizle eğlenir” diye yazdı.

İşte Mengü’nün o paylaşımı:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İngiltere Merkez Bankası faizi 13 yılın zirvesine çıkardı Frontex'in direktörü Leggeri istifasını sundu Polis lojmanında meslektaşının 5 yaşındaki kızına.... Melih Gökçek İstifa mı etti ?