Nevşehir'in İstifa Ettirilen akp'li Eski Belediye Başkanı Gemileri Yaktı.

5909 izlenme 18 Mayıs 2021
Reklamlar
Nevşehir'in İstifa Ettirilen akp'li  Eski Belediye Başkanı Gemileri Yaktı.

31 Mart yerel seçimlerinde akp’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek partisinden istifa etmişti.  
İstifasının ardından kamuoyundan uzak olan Rasim Arı  Eşi Melek Arı ile birlikte sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

 Fake hesaplardan kendisi ve ailesi hakkında çeşitli iftiralar atan kişileri tespit ettiklerini ve 1 milyonluk tazminat davası açtıklarını belirten Rasim Arı, “Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın. Benim bayramlık ağzımızı açtırırsanız, siz girecek delik ararsınız. Sizin gibi kahpece iftiralar da atmam. Siz nasıl insanlarsınız, Müslüman mısınız? İftiranın acısını ödeyeceksin. Şimdi tamamı birbirini satmaya başladı” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adam Kazandı Hareketi Lideri İsim vermeden Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Tüylerinizi diken diken edecek Cumhuriyet Bayramı klibi İran'dan gelen Afganistan, Pakistan ve Bangladeş uyruklu mülteciler, Van'ın sınır köyleri üzerinden Türkiye’ye geçiş yapıyor KORKUNÇ İDDİALAR HAKKINDA HİÇ KİMSENİN KONUŞAMADIKLARINI DİLE GETİRDİ.