İzmir'de Hortum Felaketi

1676 izlenme 12 Şubat 2021
Reklamlar
İzmir'de Hortum Felaketi

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan hortum nedeniyle bölgede araçlar ters döndü, çok sayıda aydınlatma direği ve inşaat vinci devrildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çeşme Alaçatı Port civarında oluşan hortumun maddi zararı büyük. AKS ekiplerimiz başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi tüm kurumsal gücüyle vatandaşlarımızın yanında” ifadesini kullandı.  
  Yağış nedeniyle yol çöktü Alınan bilgiye göre saat 22.30 sıralarında meydana gelen kuvvetli yağış nedeniyle Çiğli ilçesinde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı araçlar da oluşan selden zarar gördü.   Küçük Çiğli Mahallesi’ndeki parke taşlı yol, yağış nedeniyle çöktü. Yolda park halindeki bir otomobilde hasar oluştu.   Belediye ekipleri su baskınları nedeniyle çalışma yapıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Perinçek: ''13 kişi öldü diye ulusal yas olmaz'' Aziz Nesin'in Oğlu, Sivas Olaylarının Planlayıcısı Olduğunu İddia ettiği ismi açıklayıp hodri meydan diyeli 1 kaç yıl oldu Ankara'da bir kadın uyuyan hamile kediye önce vurdu sonra da elindeki çantayı fırlattı. Akepe genel başkanının 'Tarihe ihanetti' diyerek Atatürk'ü hedef alması tepki yarattı