BÜYÜK REZİLLİK. 23 NİSAN NEDENİYLE KONUK ETTİĞİ 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA RAMAZAN DİYE İKRAMDA BULUNMADI

4682 izlenme 23 Nisan 2021
Reklamlar
Tayyip tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına getirilen kadın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisi Azad’a (10) devretti. 
Ramazan gerekçesiyle çocuğa bir ikramda bulunmayan akp'li kadın “Tabi Ramazan olduğu için birşey ikram edemedik. Ramazan’dan sonra aynı evde kaldığı 5 arkadaşıyla birlikte bize misafir olarak gelecek o zaman çikolata ve çay hakkımızı kullanacağız, değil mi Azad?” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İyi Partili Vekilin Sözleri Akepe'li Şahsı Çok Rahatsız Etti Tayyip Erdoğan; 'Maltepe sahili 2 Milyon insanı alabiliyor' Peker'in 7. videosunda yer alan S. Soylu hakkındaki söz ve iddialarının tamamı Bizim Feto ile ne ilgimiz var? deyip İlker Başbuğ'a dava açan akp'lilerden birinin yaptığı feto güzellemeleri