Bodrum'da Ormanlık Alanda Afgan'lar yakalandı.

10483 izlenme 31 Temmuz 2021
Reklamlar
Bodrum'da Son Çıkan Yangının Olduğu bölgede afgan'lar yakalandı.
Yakalanan kişilerin Yunanistan'a kaçmak için mi orada oldukları yada çıkan yangınlarla bir ilişkileri var mı yok mu şu anlık bilinmiyor.

Türkiye'de ardı ardına yangınları devam ediyor. Yangınları kimin çıkardığına dair çeşitli tartışmalar sürerken Jandarma Muğla'da bir Afgan grubu yakaladı.
  Bodrum, Manavgat, Hatay, Mersin, Antalya, Marmaris... Türkiye'de farklı bölgelerde yangınlar devam ediyor. Bodrum'da başlayan yangın kontrol altına alınamadı. Oteller ve evler tahliye edilmeye başlandı.  

AFGAN GRUP ORMANIN İÇİNDE YAKALANDI!  

Muğla'nın Meşelik Köyü girişinde Jandarma ormanlık alanda Afgan bir grubu yakaladı. Kalanları yakalamak için yapılan çalışma yoldan geçenler tarafında görüntülenirken sosyal medya bu görüntüler tartışma yarattı.  

Orman yangınlarının iklim nedeniyle mi, insan eliyle mi çıktığı tartışma konusu oldu. Söndürülen kesimlerde ormanların içinde cam şişeler görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 Temmuz Gazisi: 'Sokağa çağıranlar, saraylarına çağırmıyor' İyi parti grup başkanvekili 'Eskiden parayla imanın kimde olduğu belli değildi şimdi paranın kimde olduğu belli' Chp Sözcüsü Yeniden Gündeme gelen Reza Zarrab olayı hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu Canları sıkıldıkça anayasayı değiştirmeye çalışan akp'lilere Fox haber sunucusundan tepki