Bir Kadının Günlerdir Süren Feryadı

1141 izlenme 07 Eylül 2020
Reklamlar
Gökçen Ocak, eşi ve 5 yaşındaki kızları ile birlikte İstanbul Gülsuyu’nda yaşıyor. Eşinin amcası tarafından aylardır tehdit ve tacizlere maruz kaldıklarını söyleyen Gökçen, sosyal medyada bir hesap açarak destek çağrısında bulundu.

22 yaşındaki Gökçen Ocak adli mercilere seslenerek, "Ben ölmeden adaleti sağlasınlar. Ben ölmeden duyun sesimi" dedi.

Gökçen’in eşi ve kızı ile birlikte yaşadığı ev, eşinin çok sayıda akrabası ile paylaştıkları bir binada yer alıyor. Gökçen’in aktardığına göre, 13 Nisan 2020 tarihinde, eşinin kuzeni olan Aykut Ocak, eşinin annesine silahlı saldırıda bulunuyor. Gökçen’in kayınvalidesi saldırıyı yaralı atlatırken, Aykut Ocak’ın yargılaması tutuklu devam ediyor.

Habere göre, bu olaya ilişkin şikayetlerini geri çekmeleri için, Aykut Ocak’ın babası ve eşinin amcası olan Fuat Ocak tarafından ölüm tehditlerine maruz bırakılıyorlar. Birçok kez karakola giderek şikayetçi olduğunu, uzaklaştırma kararı çıkartıldığını fakat Fuat Ocak’ın tehditlerine devam ettiğini belirtiyor. Evlerinde huzurları ve can güvenlikleri kalmadığı için baskılara dayanamayarak şikayetlerini geri çektiklerini ancak tehdit ve tacizlerin sona ermediğini aksine arttığını anlatıyor. Silahlı yaralamaya ilişkin duruşmanın 2 Ekim’e ertelendiğini belirten Gökçen, Fuat Ocak’ın kendisini “Oğlum adam değil ki sizi doğru düzgün vuramadı, bu sefer ben sizi kökten halledeceğim” diye tehdit ettiğini söylüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Öğrencinin akp genel başkanı tayyip'in Boğaziçi yalanlarını ortaya çıkardığı video büyük yankı uyandırdı. Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Sedat Peker'in Haber Kaynağını Açıkladı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesini tanımayan hakim hakkında çok önemli bilgiler verdi Yandaşın Sözleri Büyük Tepki Çekti