Annesi İnsan Görünümlü Bir Yaratık Tarafından Saldırıya Uğrayan Genç Kız Sosyal Medyadan Sesini Duyurmaya Çalışıyor.

4555 izlenme 28 Ağustos 2021
Reklamlar
Annesi İnsan Görünümlü Bir Yaratık Tarafından Saldırıya Uğrayan Genç Kız Sosyal medyadan bunları yazdı: Aydın-Kuyucak’ta dün akşam saatlerinde annem ve bana bu vahşeti yaşatan komşumuz Bayram Kanlık. 
Annemi gözü dönmüş bir şekilde tüm gücüyle yumruklayıp yerden aldığı taşla vurmaya yeltendiğinde polisi aradığımı duymasıyla ancak durdu.

Aydın Kuyucak’ta 26 Ağustos günü saat 17.30 sıralarında Pamukören Mahallesi’nde evli ve 3 çocuk annesi Hanife Ger, müstakil evinin bahçesindeki ağaçlardan dökülen yaprakları topladı. Bitişindeki evin kapısının önüne dökülen yaprakları da süpüren Ger, topladıklarını çöp kutusuna atmak istedi. Bu sırada Ger’in komşusu B.K., evinin önünü kirlettiğini iddia ederek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.K., Ger’i defalarca yumrukladı. Gürültüyü duyup dışarı çıkan Ger’in kızı Kadriye Ger (26), B.K.’yi uzaklaştırdı. B.K. anne ve kıza tehditler savurdu.
Saldırganın olayın ardından gözaltına alınıp serbest bırakıldığı belirtiliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Saymaz, CHP'ye iftiralar atan akepe'liyi adeta yerin dibine soktu Skandalların ardı arkası kesilmiyor. Akepe'li adalet bakanı tarikat liderinin elini öptü Özel halk otobüsünde şoför ve yolcu arasında bisiklet tartışması: "Pis sarhoşlar" Elazığ depremine Canlı yayında yakalandılar. İşte O Görüntüler