Akp'li şahıs, Prof. Naci Görür'e dil uzattı

959 izlenme 10 Temmuz 2021
Reklamlar
Naci Görür,  akp'li bu şahsın “Türkiye uçan arabada da liderliğe oynayacak” açıklamalarına tepki göstererek, "Dünyada üniversitelerinin esamesi okunmayan, AR-GE ve okuma alışkanlığı olmayan bir ülkede bu iş nasıl olacak? Olsa bile bu sağlıklı ve sürdürülebilir olur mu? Altyapısı olmayan üretimlerle liderlik olmaz. Kulağa hoş geliyor ama halkımıza gerçekleri söylemek daha doğru" demişti.

 Naci Görür'in yazdıklarını çarptırarak tepki gösteren mustafa varank adlı akp'li, " Adının önünde güya profesör ünvanı olan ve çürümüş zihniyetin temsilcisi olan birisi çıktı, kendince gençlerimizi aşağılamaya kalktı. 'Sizin insan kaynağınız iyi eğitilmemiş, bilgi toplumundan uzaksınız, altyapınız yetersiz, siz bu işi başaramazsınız.' dedi" ifadelerini kullandı.

akp'li şahsa yanıt veren Prof. Dr. Naci Görür ise şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar iyi geceler. Şimdi gördüm. Bir bakanımız uçan arabalarla ilgili tweetime çok kızmış ve benim için ‘çürümüş zihniyetli’ demiş. Yazdığım bu tweeti ve hemen peşinden yazdığım ikinci tweeti tekrar okudum. Objektif olan her insan o tweetlerde çağdaş, aydın, bilime inanan, insanını seven, gençlere gerçekçi yol gösteren vatansever bir görüş görür. Sevgiyle.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Anıtkabir'den canlı yayın yapan kanal dışarı çıkarıldı: ''Daha önce rastlamadığımız bir durum'' Palavranın Merkezi Yine Yalanlarıyla Gündemde. Ekrem İmamoğlu'ndan tayyip'e Yanıt Ve Bir Soru CHP'li Mahmut Tanal, kuğulu parkta polisin avukatlara karşı kurduğu barikatı yıktı