Akp Genel Başkanı Tayyip'e Protesto

4300 izlenme 11 Haziran 2022
Reklamlar
Tayyip'in konvoyu geçecek diye yollar caddeler hatta kaldırımlar bile kapatılınca vatandaşlar tepki gösterdi.
Tayyip Van'da protesto edildi. Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan miting için tayyip'ın geçiş güzergahındaki yollar trafiğe kapatılırken, vatandaşların da karşıdan karşıya geçmesi engellendi.   

O anlara ilişkin görüntüler paylaşan gazeteci Ruşen Takva, "Karşıya geçmek isteyenler Erdoğan’ın konvoyunun geçmesi için bekletildi. Konvoy geçtikten sonra yasak kaldırıldı" dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

40 Yıllık Feto'cudan Ahlaksız İstek: 'Kemal Kılıçdaroğlu Feto'dan Soruşturulmalı' Binali YIldırım'ın geçmişte söylediği bazı sözler Emekli Tuğamiral Türker Ertürk'den Önemli İddialar: '36 Yıl Sonra Hedef Olduk, Gerçek Rakamları Gizliyorlar' 10 Kasım Öncesi Gençlerin Hazırladığı Muhteşem Atatürk Videosu