All News
08 Temmuz 2017 ( 1198 izlenme )
Reklamlar

Akepe belediyesinden Maltepe mitingine kepçeli engel

Adalet Yürüyüşü’nün finalinde Maltepe sahilinde yapılacak büyük Adalet Mitingi’ne katılımı engellemek için akepe’li belediyeler kolları sıvadı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark’ta başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 24. gününde İstanbul Kartal’a ulaştı. Kalabalığın yüz binleri bulduğu yürüyüş, İstanbul il sınırları içinden Dragos’a doğru ilerliyor. Yürüyüş boyunca yapılan bütün provokasyon girişimlerine sadece alkışla yanıt veren Kılıçdaroğlu ve Adalet Yürüyüşçüleri, yarın büyük bir Adalet mitingi ile yürüyüşü sonlandıracak.

 

AKEPE’Lİ BELEDİYE YOLU KESTİ

Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü için ‘Sözde Adalet Yürüyüş’ ifadesini kullanan akepe’li Pendik Belediyesi ise Maltepe sahilinde yapılacak mitinge katılımı engellemek için Pendik’te sahile inen yolları iş makinaları ile kapattılar.

Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak miting için “Kimse parti bayrakları ile gelmesin” bu yürüyüşün ve mitingin bir parti etkinliği olmadığını ve adalet talebi yürüyüşü olduğunu belirtmişti.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Yeni bir devlet kuruyoruz' diyen Ayhan Oğan'a Metin Uca'dan sert yanıt Tayyip'in meşrubat tesisi açmasını savunmak için şekilden şekile giren ak trollerle alay edildi 10 yıllık ihalesini kazandığı işletmeye 9 milyonluk yatırım yaptı, 6 yıl geçmeden elinden aldılar! Şimdi hukuk savaşı veriyor Deutsche Bank'tan analiz