10 Kasım'da Atatürk'ü ima ederek aşağılık paylaşım yapan şahıs protesto edildi.

2294 izlenme 16 Kasım 2021
Reklamlar
10 Kasım'da Atatürk'ü ima ederek aşağılık paylaşım yapan şahıs protesto edildi.

Konya Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeliği yapan şahıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını yitirişinin 83'üncü yıl dönümünde yaptığı "Doğ ey güneş erit taştan adamı Ve kurut taşları diken elleri" şeklindeki paylaşımına tepki yağdı. 
İslami İlimler Fakültesi önünde bir araya gelen bir grup öğrenci, Hüseyin Gökalp adını taşıyan şahsı istifaya davet etti.

Yaptıkları açıklamanın ardından provoktörün odasına girmeye çalışan helal süt emmiş öğrenci grubu ile başka bir grup öğrenci arasında arbede çıktı, yumruklaşmalar oldu.
Yukarıda adı geçen şahsın twitter hesabında, skandallarıyla sürekli gündemde olan tügva adı verilen karanlık oluşum ve t*cavüzcüleriyle meşhur ensar vakfında da çeşitli etkinliklere katılıp söyleşi vs yaptığı görüldü.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANIYLA BÖYLE DALGA GEÇEN GÖRÜLMEDİ Salgın Döneminde Bile Oluk Oluk Gelmeye Devam Ediyorlar Akepe'li Rtük ün içinde Atatürk olduğu için yasakladığı reklam Kendisi yanındakilerle dip dibe olan kaymakam, Eczacılara tutanak tutturup ceza yazdırdı