Ukome Toplantısının Halka açık yapılmasından rahatsız olan şahsa Ekrem İmamoğlu kapıyı gösterdi

8648 izlenme 26 Kasım 2020
Reklamlar
UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi'nde şu sıralar yapılıyor. 
İBB tarafından sunulan 6 bin yeni taksi projesi ilk kez 25 Haziran'da, ikinci kez de eylül ayında UKOME gündemine gelen yeni taksi sistemi, oylamadan geçemediği için reddedilmişti. Yeni taksi projesi bu kez 3. kez oylamaya sunulacak.   

TCDD İstanbul 1. Bölge Müdürü, UKOME toplantısının canlı yayınlanmaması için önerge verdi.  "Sesli ve görüntülü kayıt alınmaya devam edilmesi halinde her türlü yasal haklarımı saklı tuttuğumu beyan eder, gereğini talep ederim" dedi.

Ekrem İmamoğlu, "Bu şahsi talebinizdir. Bizim UKOME toplantımızı kapsamamaktadır. İBB’nin tanzim ettiği bu ve benzeri toplantıların tümü, katılımcıların kim olduğuna bakmaksızın, ihaleleler de dahil olmak üzere şeffaf bir biçimde yayınlanmaktadır. Bu şeffaf ortamdan rahatsız olan varsa bunu kurumları bize yazsın değerlendirelim. Kişisel olarak ‘ben bulunmaktan rahatsızım’ diyen varsa da toplantıyı terk edebilir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu'nun Erdoğan'dan Farkı Sizce Ne Olacak Sorusuna Verdiği Cevap Olay Yarattı Akp genel başkanı bir vatandaşın tepkisini önce şaşkın gözlerle izleyip ardından hiç bir şey olmamış gibi kurdele kesmeye devam etti 28 Ekim'de (Yarın) açılacak Mecidiyeköy Mahmutbey Sürücüsüz Metro için test sürüşleri tamamlandı Bir Zamanlar Tayyip: "Paranın itibarı ülkenin itibarıdır. Ama maalesef ülkemizde paranın ve ülkenin itibarını beş paralık ettiler."