P. Er Kerem Kılıçdaroğlu asker yemini etti...

688 izlenme 11 Ocak 2022
Reklamlar

Sivas'ta, acemi eğitimini tamamlayan, Kerem Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu askerler için yemin töreni düzenlendi. Törene, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Kerem Kılıçdaroğlu'nun nişanlısıda katıldı.

Yaş kütüğüne plaketin çakıldığı törende, katıldıkları bazı eğitimlerde başarı gösteren piyade erlere de plaket verildi. Törende konuşan Sivas Garnizon ve 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, törene katılan asker yakınlarına ve Mehmetçiklere teşekkür etti.
Töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Kerem Kılıçdaroğlu'nun nişanlısı Mine Alşan ve çok sayıda asker yakını izledi. Daha sonra askeri birliklerin geçiş töreni gerçekleştirildi. Geçiş töreni esnasında Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağladığı görüldü.
Kemal Kılıçdaroğlu, tören sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Son derece mutluyum. Asker ocağında oğlumu görmek beni son derece mutlu etti. Huzurluyum, aynı zamanda, oğlumla gurur duyuyorum. Geldi askerliğini yaptı, inşallah askerliğini bitirir ve tekrar evine huzur içinde döner" ifadesini kullandı. Selvi Kılıçdaroğlu ise "İnşallah sağ salim benim çocuğum gibi diğer çocuklarımızın hepsi, tüm askerlerimiz evine döner" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ağzını her açtığında başka skandala imza atıyor. Sedat Peker'den 100 tweet: Üç ayrı yapıyı anlattı. 'Diğer gizli ortağını sonra konuşacağız' Canlı Yayında Olay. Hakaretler, Küfürler Havada uçuştu. 'Yurt dışında hesabım olduğu ispatlanırsa istifa ederim'