Trabzonspor Şampiyon olunca sahneye çıkıp siyasi rant devşirmek isteyen şahıs yuhalandı

14166 izlenme 01 Mayıs 2022
Reklamlar
Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından Trabzon Meydan Park'ta konuşma yapan akp'li şahıs, taraftarlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.  

Trabzonspor, sahasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.  akp'nin İçişleri Bakanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Ticaret Bakanı da maçı tribünlerden izledi. 

Trabzon Meydan Park'ta toplanan taraftarlara önce Soylu  sonra telefon bağlantısıyla tayyip seslendi.  
 Soylu'nun protesto edildiği anlar sosyal medyadan paylaşıldı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'ın Ankara Havası Oynaması Sosyal Medyayı Salladı Suriyelilerin bayram dönüşü başladı: "Ortam sakindi, güzel bir bayram geçirdim" Kemal Kılıçdaroğlu'nun deşifre ettiği trollere seslendi: İsme bak isme, Seni öyle bir bükecekler ki Kanal İstanbul'un Yapımını Haklı Çıkarmak İçin Boğazda Kaza Senaryosu