Tayyip'ten tepki çeken Sözler

3936 izlenme 21 Haziran 2021
Reklamlar
Tayyip, Kabine sonrası "normalleşme" kararlarını açıklarken müzikle ilgili sınırlamanın saat 24.00'e çekildiğini duyurdu.  

Tayyip'in kararı duyururken kullandığı "Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.  

Tayyip açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da daha ileri bir saat olan 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur."  
Tayyip'in bu saölzerine Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi: Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe ile Mhp'nin infaz düzenlemesiyle tahliye edilen bazı kişiler şimdiden terör estirmeye başladı Son yağışların ardından İstanbul barajlarındaki su seviyesi yükselmeye başladı Mansur Yavaş, akp Döneminde Ankara'nın Nasıl Soyulduğunu Çok Çarpıcı Bir Örnekle Anlattı Ekonomi uçuyor Buzdolabı Satışları demişti, şimdi de 'İmf'ye 5 milyar dolar borç verdik' sözlerini tekrar etti.