Tayyip'ten tepki çeken Sözler

3962 izlenme 21 Haziran 2021
Reklamlar
Tayyip, Kabine sonrası "normalleşme" kararlarını açıklarken müzikle ilgili sınırlamanın saat 24.00'e çekildiğini duyurdu.  

Tayyip'in kararı duyururken kullandığı "Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.  

Tayyip açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da daha ileri bir saat olan 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur."  
Tayyip'in bu saölzerine Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi: Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi Akp ve Mhp'den oluşan Cumhur İttifakına katılacak mı? Partilisiyle olan tuhaf diyaloğu alay konusu oldu. Vatandaş: "Öğretmenlere atama istiyoruz" Tayyip: "Chp döneminde neler çektiğiniz belli" Tayyip yıllardan beri mitinglerinde Muharrem İnce'nin konuşmalarını propoganda amacıyla kullanıyor.