Ümit Özdağ, İyi parti hakkında yine iddialarda bulundu, iddialarına akepe sözcüsü bile tepki verdi

1578 izlenme 11 Kasım 2020
Reklamlar
Ümit Özdağ, İyi parti hakkında yine iddialarda bulundu, iddialarına akepe sözcüsü bile tepki verdi.

Son dönemde iddiaları nedeniyle partisi tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Ümit Özdağ,  partisinin yeni anayasa için akepe ve hdp gibi partilerle görüştüğünü iddia etti.
Bu iddiaya en sert tepki akepe sözcüsünden geldi: 


akepe Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, akepe ile İYİ Parti’nin gizli yeni anayasa çalışmaları yaptığı yönündeki iddiasına tepki gösterdi.   Çelik, "Ümit Özdağ adlı şahıs ahlaksız bir yalan söylemiş. İsmimi de anarak AK Parti ile İYİ Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler ve gizli bir yeni anayasa çalışması yapıldığı şeklinde tamamen uydurma olan, hiçbir gerçekliğe dayanmayan bir açıklama yapmıştır. 

Ümit Özdağ’ın bu iftirası en hafif tabirle utanmazlıktır. Yalan yanlış sözlerle şahsımı hedef alması siyaset değil, ahlaksızlıktır. Siyasetin bu kadar çirkin ve kirli bir şekilde yapılması kimseye yakışmaz ama açıkça yalan söyleyen Ümit Özdağ’a yakışmıştır. Ajandası yalan, iftira ve güdümlü operasyon olanın kimliği siyasetçi olamaz. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medyada trend oldu: "Seçimi kaybedersek Gazze düşer diyenler neredesiniz?" İtalya'da Salgının yol açtığı felaketin boyutlarını anlatıp uyarılarda bulunuyor Gölbaşı Kyk Yurtlarında Çekildiği İddia edilen Görüntüler Tartışma Yarattı. Akp'li Numan Kurtulmuş'dan Kılıçdaroğlu'na, Tuik'e güvenmiyeceksin içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?'