Paralel baro yasasına karşıymış gibi yapıyordu şimdi ise devrim olarak nitelendirdi

2456 izlenme 23 Temmuz 2020
Reklamlar
Feyzioğlu, Çoklu baro yasasına karşıymış gibi yapıyordu şimdi ise devrim olarak nitelendirdi.
Her ne kadar avukatların yanında yer almasa da Çoklu baro yasasına karşıymış gibi sözler söylüyordu, şimdi ise öve öve bitiremiyor.

İşte o skandal dönüş sözlerinden bazıları: “Düzenlemeyi bazı kesimler çarptırıyor. Baro düzenlemesi devrim niteliğinde. İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in tahakkümüne, vesayetine son verilmiştir”

Bazı avukatlar yukarıda adı geçen kişinin sözlerine istinaden sosyal medyada şunları yazdı: ''Tahakkümüne son verilmiştir dediği Barolar sayesinde 2 dönemdir TBB Başkanlığı yapan adam diyor bunu. Feyzioğlu, beni temsil etmiyor. Kendisi Mahkeme kararına rağmen TBB Başkanlığını işgal edenden ötesi değildir.''

Bir başka cevapta ise şunlar yazıldı:  Nüfusu, ekonomiyi, sosyal hayatı bu şehirlere yıkarsan hukuki uyuşmazlıklarda en çok bu yerlerde yaşanır. Haliyle en çok avukat bu illerde olur. 2 MV çıkaran il ile 50 MV çıkaran il bir mi? O halde neyin tahakkümü neyin vesayeti? Mantıksızlığı savunmayın bari.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bağcılar'da yabancı uyruklular tarafından Taciz Edilen Çocuğun Yakınları İsyan Etti İBB CHP Meclis Grup Başkan Vekili: Halk Yardımlaşmayla 115 bin vatandaşın Borcunu ödedi CHP'li Tanju ÖZCAN; 'Reza'nın sağlığından mı yoksa konuşmasından mı endişe ediyorsunuz' diye sordu AKP KONGRESİNDE KÜFÜR SKANDALI