Peker'den 8. Video. Tayyip'i Hedef Aldı. 'Bir Sonraki Videoda Tüm Dünyaya Göstereceğim''

38830 izlenme 30 Mayıs 2021
Reklamlar
Organize suç örgütü kurmakla suçlanan ve yurt dışında yaşayan Sedat Peker, yayımladığı yeni videosunda  Erdoğan için "Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam, o zaman bundan sonraki videoyu oturup sizin karşınızda anlatacağım." dedi.  ,

Erdoğan çarşamba günü Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Ülkemizi suç örgütleriyle kıskaca alma peşindeler. Türkiye'de sosyal kaos denemeleriyle, darbe girişimleriyle başarılamayan değişimin siyasete müdahale ile yapılacağını düşünenler olduğunu hepiniz biliyorsunuz" diyerek Süleyman Soylu'ya sahip çıkmıştı.  

Peker, sekizinci videosunda Erdoğan'ın sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:  

"Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip bey, bunun uluslararası bir komplo olduğunu söyledi. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi? Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam, o zaman bundan sonraki videoyu oturup sizin karşınızda anlatacağım. Sen bizim büyüğümüzsün. İki tane müfettiş, yalan makinesi..Yalan makinelerinin yüzde 1,5 yanılma payı var. Makine öterse kafama sıkacağım. Anlatacağım, madem ben ajanım. 

Bir özür bekledim. Bütün bunları halk biliyor, sana anlatmıyorlar, bir tek sen bilmiyorsun, çevreni sarmışlar. Ancak sen görmek istemiyorsan, ben vatan haini olarak anılmak istemem. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım. Elimden ne geliyorsa onu yaptım. Bir sonraki videoda konuşacağız açık delillerle. Helalleşeceğiz. Tüm dünyaya göstereceğim." 

 Peker ayrıca, "Filistin'e destek vermediğim yazıldı. Ben elimden geldiğinde destek verdim. Kendimizi neden kandırıyoruz. Azerbaycan'da olay oldu SİHA'ları yolladık, Katar'da olay oldu askeri birlik kurduk. 

Azerbaycan'da SOCAR şirketi var. SOCAR'ın alt şirketleri var. Katar'da bankalarda paralar var. Filistin'de ne var? Hamaset. Kardeşlerimizle beraberiz, kardeşlerimizle berabersen 10 tane SİHA da oraya yollayın. Hani beraberdik, öyle cami çıkışında bağırmakla olmaz o işler. Ya kardeşlerim Filistin'e, İsrail'e giden malları taşıyan gemilerin kimin olduğu belli. Boykot edelim şey edelim ya boykot etmeyi bırak, onların mallarını taşımayı bırakın o zaman." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Polisin 65 Yaş Üstü Vatandaşa Avazının Çıktığı Kadar Bağırması Büyük Tepki Çekti Kılıçdaroğlu'ndan Önemli Açıklamalar Ve Çağrı: 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız Gasp etmeye çalıştılar istediklerini alamayınca dereye attılar. Elazığ'da yaşanan depremde ağır hasar alan bina bugün yaşanan 4.2 şiddetli depremle yıkıldı.