Eline 2 fotoğraf alıp konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok çarpıcı tespitler.

699 izlenme 26 Ekim 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok çarpıcı konuşma
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM’de yaptığı grup toplantısı konuşmasından bir bölümü sosyal medya hesabından “Türkiye budur…” açıklaması ile paylaştı.  

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:  “İki fotoğraf da Türkiye'ye ait. Bir fotoğrafta ben varım. Dünyanın en önemli bilim insanları ile beraberim. Profesör Bilge Yıldız, nükleer bilim, M.I.T’de çalışıyor. Doçent Candan Dağdeviren, fizik bölümü, M.I.T’de çalışıyor. 

Harvard’da çalışan Gökhan Hotamışlıgil var. Mehmet Toner var, Harvard’da gene biyomedikal konusunda dünya çapından bir insan. Daron Acemoğlu var, M.I.T’de çalışıyor gene, dünya çapından bir ekonomist. İnşallah yakında Nobel Ödülü’nü de alacak. 

Bir de şu tarafa bakın. Bu da Türkiye gerçeği. İkisinin arasındaki fark nedir? Siyahla beyaz kadar bir fark vardır. Burada özgürlük var. Burada yasaklar ve sansür var. 
Burada beşli çeteler var. Beşli çeteleri koruyanlar var. Hırsızlık yapanları soruşturulmaması ile ilgili çıkan kanuna el kaldıranlar var. Burada ise Türkiye'nin geleceğini inşa etmek için çalışan insanlar var. Burada pudracılar, aklını saraya kiraya verenler var; 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Küçükkaya'dan Arda'ya: Ben Sana Futbolcu Olamazsın Demedim, Adam Olamazsın Dedim Gerçekler Zoruna Gidince Canlı Yayından Kaçtı Eskiden FETÖ'cüydüm, artık Menzil cemaatindeyim Tartışma Büyüyünce Sunucu Çareyi Mikrofon Kapattırmakta Buldu