Milleti Tehdit eden Kadın

31001 izlenme 12 Mayıs 2022
Reklamlar
Halk tv.de yayınlanan bir programda gazeteci İsmail Saymaz,  Milleti Ölümle Tehdit eden o meczup Kadının Maskesini Düşürerek çok önemli bilgiler verdi.
O kadın "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." demişti.
Bu sözlerinden dolayı Rtük'ün ceza uygulamadığı ve hala elini kolunu sallayarak dolaşan kadına en ufak hukuki ceza verilmezken Canan Kaftancıoğlu'na attığı twitlerden dolayı ceza verilmesi büyük tepki yarattı.

O kadının skandal sözlerinden sonra Halk tv.de yapılan program

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakkında Her Gün Başka Bir İddia Çıkan akp''linin seçim öncesi mitinglerde yaptığı çağrı Saadet Partisini Akp ile ortak hareket ettirmek için çalışıyordu. Meğerse Tayyip ve arkadaşları için neler demiş neler. Uzaya adam gönderme iddiasının yapıldığı gün konuyla ilgili büyük sorunun yıllar önce çözümlendiği ortaya çıktı :) Mütevazilikte Son Nokta