Meral Akşener'den Olay Açıklamalar

2448 izlenme 19 Ağustos 2021
Reklamlar
Meral Akşener: Ben Suriyeliler ya da Afganlar üzerinden, insanların burnundan soluduğu bir dönemde bunu tahrik edecek tek bir kelime etmedim. Bilerek etmedim. Ama siz nüfusunuzu bir toplumsal sözleşmeyle millet edersiniz… 

Biz ne zaman millet ettik? İstiklal Savaşı'ndan sonra. Yani 1920 ile 1924 arasındaki toplumsal sözleşmeyle Türk milleti tesis oldu. Bu Misak-ı Milli sınırları içinde kimin yaşadığı yazıldı, çizildi, belli. Bu arkadaşların döneminde ne oldu? 5 milyon Suriyeli deniliyor, dünyanın her tarafından gelen insanlarla birlikte 10 milyon göçmen ya da sığınmacı var ülkemizde. 

Soru şu: Bu nüfus dengesini değiştirmek için bu yetkiyi kimden aldın kardeşim? O sözleşmeyi yıkmak için kimden o izni aldın?  
Buradaki sorumlu Sayın Erdoğan'dır. Çünkü açarsan kapıları, o millet olma sözleşmesini nüfusu değiştirmek üzere yırtarsan, aha da size beka sorunudur.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'un sahillerinde Türkler azınlığa düştü. Chp'li vekil: 'Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi, Bundan büyük ayıp var mı?' Tügva eski yöneticisi: 'Ortaya Çıkan Skandallar Buzdağının Yüzde biri, Önce Beni Sonra Tüm Yöneticileri Yargılayın' Tayyip'ten akp'li belediye başkanlarına komik çağrı: İhaleleri şeffaf yapın, hatta canlı yayınlayın