Hakim, Adnan Menderes’e Necip Fazıl Kısakürek’e neden 147 bin lira verdiğini soruyor

52281 izlenme 20 Haziran 2020
Reklamlar
Hakim, Adnan Menderes’e Necip Fazıl Kısakürek’e neden 147 bin lira verdiğini soruyor.  

Adnan Menderes’in örtülü ödenekten Necip Fazıl’ın Büyük Doğu dergisine aktardığı paraların sorulduğu mahkeme görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Mahkemede Menderes’e örtülü ödenekten Necip Fazıl Kısakürek’in sahibi olduğu “Büyük doğu” dergisine aktardığı paralar soruluyor.

Başbakanlık tarafından ajans, gazete ve dergilere ödenen yaklaşık 700 bin liranın 147 bin lirasının sadece Büyük Doğu’ya aktarıldığı mahkemede belirtiliyor.

Menderes, bu paranın fazla olduğunu söyleyen Mahkeme Başkanı Salim Başol’a paraların bir kerede verilmediğini söylüyor.

Bu sefer de Başol, “Necip Fazıl’ın yazılarının memleket yararına mı ki?” diye soruyor. Menderes’in bu soruya verdiği “Onun memleket yararından ayrıldığını gördüğümüz an münasebeti kestik. Uzun zaman münasebeti kesiyoruz tekrar geliyor, düzelteceğim, doğru gideceğim diyor, o şekilde devam ediyor” cevabı ise salonda gülüşmelere yol açıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a tam destek 10 Kasım Öncesi Gençlerin Hazırladığı Muhteşem Atatürk Videosu Virüsten Korkanların sayısı %63 İşini kaybetmekten korkanların sayısı %68 TEŞVİK ETMEDİKLERİ BİR TEK AKRABA EVLİLİĞİ KALMIŞTI ONU DA YAPTILAR