KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'A ALINMAZSA OTURMA EYLEMİ BAŞLATACAK

364 izlenme 05 Temmuz 2017
Reklamlar

Kılıçdaroğlu oturma eylemi başlatacak

Kılıçdaroğlu İstanbul'a almazlarsa oturma eylemi başlatacak


Adalet Yürüyüşü'nün 20. gününe Uğur Dündar ile birlikte katılan avukat Fidel Okan, KRT'de Çağlar Cilara'ya bağlandı ve Kılıçdaroğlu'nun oturma eylemi başlatacağı bilgisini verdi.

Fidel Okan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yürüyüş sırasında yaptığı sohbette Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul'a girmelerinin engellenmesi durumunda oturma eylemi başlatacağını söylediğini aktardı.

Fidel Okan, Kılıçdaroğlu'nun 'Yolu kestikleri yerde oturma eylemi başlatacağım ve o yol açılıncaya kadar ben de burada bulunan herkes orada bu sefer eylemi oturma eylemi olarak devam ettireceğiz' dediğini aktardı

Uğur Dündar, Çağlar Cilara'ya konuştu

Öte yandan Adalet Yürüyüşü'ne katılan Uğur Dündar, Çağlar Cilara'ya konuştu: "Halk korku duvarlarını yıkıp çok büyük destek veriyor"

Adalet Yürüyüşü'nün 20. gününde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyen gazeteci Uğur Dündar yaşadıklarını KRT'de Çağlar Cilara'ya anlattı. Uğur Dündar, Ak Partililerin yürüyüş sırasında sessiz kalarak bir anlamda yürüyüşe destek verdiklerini ifade etti. Dündar, "Halk korku duvarlarını yıkıp çok büyük destek veriyor" diye konuştu.

"Halk korku duvarlarını yıkıp çok büyük destek veriyor"

"Halk korku duvarlarını yıkıp çok büyük destek veriyor. Adalet, sadece bu konvoyda yürüyenler için veya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'nın şahsında temsil ettiği, kendisine, partisine oy veren kitle için gerekli değil, adalet toplumun her katmanı, her bireyi için gerekli, hava gibi, su gibi, gıda gibi elzem olan bir şey. O nedenle ben çevrede Adalet ve Kalkınma Partisi posterleri taşıyan yada Sayın Cumhurbaşkanı'nın posterlerini taşıyanların da sessiz kalarak bir anlamda bu yürüyüşe destek verdiklerine tanık oldum bugün. Onlara da konvoyda yürüyenler alkışla cevap veriyorlar. Olumsuz hiçbir eylem olmadı. Bol bol çevreden alkış sesleri geldi. Adalete duyulan güvenin asla sarsılmaması gerekir, kamu düzenini sağlayan kurum adalettir. Bugün adalete hükmedebilen kişiler de gün gelebilir adil bir yargıya ihtiyaç duyabilirler, bunu bugün Türkiye'yi yönetenler için söylemiyorum, evrensel ölçekten bakarak konuşuyorum. Yargının kararlarına mutlak güven duygusunun sağlanması gerekir, bunun için yürüyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Algı Tiyatrosunda 2. perde. İsveç'ten yardım çağrısı yapıyor ama Türkiye'ye Sadece tatil için gelirim diyor Ünlü Firmaların kısa ama etkili 10 kasım videoları Peker'in araba hediye ettiği, tayyip'in öptüğü 15 Temmuz Gazisi olduğu iddia edilen kişinin o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı anlaşıldı. Topladıkları partililerle 'Hareketin lideri Bahçeli' diyerek festival bastılar, polis seyretti.