Akp genel başkanından İftirada Son Nokta.

4930 izlenme 06 Ekim 2021
Reklamlar
Cumhurbaşkanlığı YİK Başkanvekili ve akp'nin eski meclis başkanı İsmail Kahraman, "dindar anayasa" çağrısı yapıp Değişmez maddeler anayasaya konmamalıdır demişti.

akp genel başkanı bugün yaptığı konuşmada kendi partilisinin sözlerini unutup Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek, 'Biz yeni anayasa diyoruz birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi değiştiririz' diyerek PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya kalkıyor. İlk 4 maddeyi değiştirme fikri CHP ve tüm CHP'lilerin iradesi midir, yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel fikri midir? Eğer bu CHP'nin kurumsal iradesi ise ortada ülkemiz açısından çok vahim bir sorun var demektir. CHP, tümüyle HDP'nin vesayetine girmiş demektir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu, Bir skandalı anlattıktan sonra tayyip'in mal varlığı nedeniyle milli güvenlik sorunu olduğunu dile getirdi. Mansur Yavaş'a Yapılanlara Yandaş Tv.nin Sunucusu Bile Tepki Gösterdi Gaziantep'te Karda Mağdur Olan Bir Vatandaşın Büyük Tepkisi Mecliste Olay Konuşma. Tayyip'i eleştirince Yandaş Kanallar Canlı Yayını Kesti.