İktidara geldiğimizde, Kanal İstanbul'a ödeme yapmayacağız diyen Kılıçdaroğlu ile Akşener'i hedef aldı

4286 izlenme 12 Haziran 2021
Reklamlar
Halk arasında Adam kazandı partisi olarak adlandırılan oluşumun genel başkanı, İktidara Geldiğimizde Kanal İstanbul İçin Tek Kuruş Ödemeyeceğiz diyen Kılıçdaroğlu ve Akşener'e sert çıktı.
Ayrıca yine konuşmasında millet ittifakının tek adayla C.başkanlığı seçimlerine gitmesinin Erdoğan'dan korkmak olduğunu ileri sürdü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet partisinden yine olay yaratan video: 'Kim vergisini bilmek ister?'' Erkan Baş'tan akepe mhp sıralarına: 'eli fethullah'ın eline değmeyenler el kaldırsın, her şeyi kabul ediyorum' Saadet Partisi'nden TRT videosu: Bu kasaba hepimizin, şerifin değil! “Ankara'da çeşmelerden zehir mi akıyor?”