Müzisyenin Sorusuna Ekrem İmamoğlu'nun Verdiği Cevap İzleyenleri Güldürüyor

4467 izlenme 11 Aralık 2020
Reklamlar
Müzisyen Bilal Göregen Florya Sosyal Tesisleri'nde Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu.

Ben hatta darbuka da getirdim diyen Göregen'e Ekrem İmamoğlu, "Gördüm valla ama herhalde ben çalmayacağım onu" dedi. 
Başkanım çalmayı biliyor musunuz? diyen Göregen'e İmamoğlu esprili bir şekilde şu yanıtı verdi:  "Yok yok hiç bilmiyorum. Çalmanın hiç bir türlüsünü bilmiyorum ben"


 BİLAL GÖREGEN KİMDİR?  

Göregen, ilkokulu Hatay Dörtyol'da tamamladı, ardından Kahramanmaraş'ta Lise eğitimini sürdürdü. İstanbul Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümünü'nde eğitimini tamlayan Bilal Göregen, Hatay Dörtyol'da doğdu. Baba tarafından aslen Bitlisli'dir. 7 kardeşi vardır. Görme engellidir ancak sesi ve enstrümanları taklit edebilme yeteneği ile popüler oldu.   

Yetenek Sizsiniz yarışması öncesi Sıradışı isimli programa katılmış ve Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince adlı parçayı seslendirmiştir. Yetenek Sizsiniz yarışmasında ise finale kadar yükselmiş finalde 2. olmuştur. Bugüne kadar Bu Adam Benim Babam, Yeşil Başlı Gövel Örder, Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince, Emmoğlu, Yaralıyım gibi bir çok parçayı başarı ile seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır.
                                                                                                                                                                                              

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersin Mitingindeki Devasa Kalabalık Bir Vatandaşın Kamerasına Yakalandı Kılıçdaroğlu'nun 'Bazı Şehit Aileleri 121 TL alıyor' sözlerini yalanlamışlardı.Şehit Babası Rakamı açıkladı Canları sıkıldıkça anayasayı değiştirmeye çalışan akp'lilere Fox haber sunucusundan tepki ‘Bu ülkeye demokrasiyi biz getirdik, özgürlükçü anayasa yapacağız’ diyen akp'liye Kapak ötesi Cevap