BUNLAR ŞİMDİDEN BAŞ KALDIRMAYA BAŞLADI

16670 izlenme 09 Ağustos 2021
Reklamlar
BUNLAR ŞİMDİDEN BAŞ KALDIRMAYA BAŞLADI. 
Afgan bir şahıstan Tanju Özcan ve Türk Kadınına hakaretler.

Afganistan uyruklu sözde gazeteci olduğu iddia edilen Sunatullah Saadat isimli sığınmacının,  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için ş*r*fsiz deyip Türk kadınlarına 5 kuruş için orasını burasını açıyor gibi ağır hakaretler ettiği bir videosu ortaya çıktı.

Türk gençlerine iftira eden şahsın twitter hesabından uygunsuz p*rno içerikleri beğendiği ortaya çıkınca hesabını gizlediği belirtildi.

Bu videonun uzun kısmında, 23 yaşında olduğu belirtilen bu şahıs kimden akıl aldı ise: Türklere 'sizde Almanya'ya gittiniz' diyor. Türklerin Almanya'ya sığınmadığını, çalışmak için çağrıldıkları için gittiklerini, çağrılmalarına rağmen Almanya'ya gidenlerin en ince detayına kadar her türlü kontrolden geçirildikten sonra alındıklarını ise bilmiyor yada akıl hocaları söylemeyi unutmuş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Organize suç örgütü liderinin il ziyaretlerinde kullandığı araç konvoyunun görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı Dünyada Alay Konusu Oldular. a Haber Yalanlarıyla Türkiye'yi Rezil Etmeye Devam Ediyor Boğaz Köprüsü’nde motorsikletli kuryeleri lodostan koruyan İETT şoförleri 'Avukatlar yeşil pasaport alacak diye sevinen Barolar Birliği Başkanı duysun; avukatlar Ankara’ya giremiyor'