Gazeteci olduğu iddia edilen kadın canlı yayına bağlanıp iftiralar atınca İsmail Saymaz'dan sert tepki geldi

19064 izlenme 30 Ocak 2021
Reklamlar
Canlı yayında büyük olay, gazeteci olduğu iddia edilen kadın canlı yayına bağlanıp iftiralar atınca İsmail Saymaz şunları söyledi:
Cevap hakkını kullanmak için yayına katılan kadın, Habertürk canlı yayınında Hülya Hökenek ve İsmail Saymaz'ı hedef aldı. Hökenek, Kaplan'ı "Siz cevap hakkı sınırlarını aştınız" diyerek yayından aldı.
HERKESİ FETOCU İLAN EDEN KADIN BAKIN NELER DEMİŞ. BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 Saymaz, "Hilal Kaplan çözüm sürecinde poşu bağlayıp, süreç bitince asker postalı giymiş bir kadın. Hilal Kaplan, Taraf gazetesinin tetikçisidir. Ben bu stüdyolarda cemaatçilerin yüzüne konuşurken gıkını çıkaramıyordu. Ben İlhan Cihaner'i, Hanefi Avcı'yı yazdığımda cemaatin bulunduğu gazeteden bana ateş ediyordu. Hilal Kaplan kim olabilir? Kaplan, Fethullah Gülen için şiir yazmış bir kadın. Şimdi utanmadan o geçmişini sileceğini zannediyor. PKK'yla ilgili övgü dolu tweet'leri Twitter'da cirit atıyor" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İtalya'da Tıp Okuyan Kıbrıs'lı 1 Gencin Virüsün Nasıl Yıkıcı hale Geldiğini Anlattığı Video Büyük İlgi Gördü Ekrem İmamoğlu 23 Haziran'ın 2. yıldönümünde paylaştı. Onlar Halkı Uyuttuklarını Zannede Dursun, İlkokul Öğrencisinin Bu Sözleri Türkiye'yi Sarsacak. Ülkenin Geleceği adına Ürperten Görüntüler