Abdüllatif Şener'den tayyip'e Zehir Zemberek Sözler

3885 izlenme 16 Eylül 2021
Reklamlar
Abdüllatif Şener: ''Zulümle, yolsuzlukla, israf ve yağmayla ülke yönetenler Dine hizmet etmiş olmaz; hem Dine, hem vatana hem de vatandaşın verdiği emanete ihanet etmiş olurlar.''

Abdüllatif Şener'den tayyip'e Zehir Zemberek Sözler
CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, ortaya çıkardığı video ile tayyip'e ve akp'ye sert ifadeler ile yüklendi.

Tayyip'in başında bulunduğu iktidarın bir zulüm düzeni kurduğunu belirten Şener, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"İktidara bakıyorum hangi İslami değere uyuyor? Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlukları hatta geçmiş dönemlerle kıyaslanmayacak kadar büyük yolsuzluklar, soygunlar, vurgunlar bu iktidar döneminde yapılıyor. Yetim hakkı yemek Kur'an'a göre en büyük suçtur. Hatta Kur'an'da cehenneme gideceği kesin olan zümre yetim hakkı yiyenlerdir. Çok net bir ayet var. Zulüm de böyle, temel İslami açıdan en büyük günahtır. Bu memlekette adalet mi var? Yolsuzlukların ayyuka çıktığı bir iktidar zulmü var. Kutsal din duygularını göstermek suretiyle şuanda kaybettikleri oyları toplama çalışıyorlar. Bu hem dine ihanettir, hem ülkeye ihanettir, hem de size oy verip sizi iktidara taşıyan halkın emanetine ihanettir. Parası olanlar servetlerine yeni servetler ilave ediyorlar. Düşük gelir grupları aldıkları paralarla eski alışverişlerini yapamıyorlar. Fileler dolmuyor, pazar çantaları dolmuyor. Bunları düzeltin. Elektrik zamları, doğal gaz zamları... Bunun sonu ne olacak? Bunun sonu bu iktidarın gidişini gösteriyor."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'na Hatay'da Yoğun İlgi Animasyon Bir Video Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü: 'Ya tayyip olmasaydı?' ÖZGÜR ÖZEL'den OLAY SÖZLER Çorlu Tren Katliamında Failler Değil Yakınlarını Kaybedenler Yargılanıyor.