All News
11 Ocak 2022 ( 3355 izlenme )
Reklamlar

Haluk Levent, '' Oraya villa yapamayacaksınız. Arazinin her tarafına fidan diktireceğim hodri meydan''

Ayvalık Şeytan Sofrası'nda çıkan yangın sonucu 5 hektarlık çamlık ve zeytinlik alan küle döndü. Bunun üzerine Haluk Levent resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ''fidan dikme kampanyası başlattığını'' açıkladı.



CHP Balıkesir Milletvekili ve Çevre Komisyonu Sözcüsü Mehmet Tüm Ayvalık'taki yangının, ''sabotaj olma ihtimalini, oraya tatil köyü veya otel inşaatı yapılacağına dair iddiaları'' meclis gündemine taşıdı. Bunun üzerine geniş yankı bulan Ayvalık'taki yangının kamuoyunda endişe yaratması sonucu, Haluk Levent, '' Oraya villa yapamayacaksınız. Arazinin her tarafına fidan diktireceğim hodri meydan'' dedi.

Gelecek hafta Ayvalık'ta konseri olan Levent'in,  ''yetkililerle görüşeceği ve sosyal medyada destekçilerine de tarihi bildireceğini'' ifade etti.

Bu olayın başlangıç olduğunu söyleyen ünlü sanatçı sadece Ayvalık'la sınırlı kalmayacaklarını bu yıl yakılan tüm yerlere fidanlar dikeceğini'' söyledi.

Haluk Levent Twitter'dan fidan kampanyasını şu şekilde duyurdu:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deprem Uzmanı Prof. Ahmet Ercan, Marmara depremi için tarih verdi. İzmir’de Bir Mahallede Kopan Kaya Parçası Faciaya Neden Olacaktı Ali tezel; 'Devlet emekli maaşlarını ödeyemez duruma gelecek' Sokak Röportajına konuşunca anında gözaltına alınan vatandaş: ''Burada Erdoğan’ı eleştirip İmamoğlu’nu övemezsin.''