All News
05 Haziran 2017 ( 3159 izlenme )
Reklamlar

ARINÇ'IN DAMADI TUTUKLANDI

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'daki evinde gözaltına alınmıştı. Ekrem Yeter daha sonra tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

EKREM YETER İÇİN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in hakimlik sorgusu tamamlandı. Yeter, 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKADEMİSYENLİKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ 

Feto ile mücadele kapsamında OHAL çerçevesinde yayımlanan 2 Eylül 2016 tarihli 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitelerde, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve kamuda çok sayıda kişi meslekten ihraç edilmişti. İhraç edilenler arasında Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter de vardı. Ekrem Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalında  görev yapmaktaydı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökçek istifa ediyor: Yerine gelecek isim de belli oldu MÜLTECİLER OLMAZSA FABRİKALAR DURUR Sedat Peker Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Tayyip'in 'Hırsız' Danışmanı. Profesör; "Hastaneye giderseniz sizi zorla hasta ederler" dedi.