Sahte paralarla yaşlı ve dikkatsiz 19 kişiyi dolandıran 44 yaşındaki Murat Ç., demokrasi nöbetinde yakalandı. Hırsızlık ve dolandırıcılıktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat Ç. tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü istihbarı çalışması sonucu, daha önce 4 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 7 yıl 6 ay cezası kesinleşmiş mahkumiyeti bulunan Murat Ç.’yi dün akşam saatlerinde demokrasi nöbetinin yapıldığı Madenci Anıtı’nın çevresinde yakaladı.
Araştırmada, Murat Ç.’nin il genelinde sözde birilerinden aldığı borcu ödemek veya para bozdurmak senaryolarıyla yaşlı ve dikkatsiz 19 kişiyi dolandırdığı tespit edildi. İkna ettikleri kişilere oyuncakçılardan aldığı 200 ile 100 liralık üzerinde ‘Geçersiz’ ibaresi bulunan sahte paralardan verip paraları bozdurarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan Murat Ç.’nin üzerinde yapılan aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi.
ODTÜ Rektörü açıkladı: ODTÜ Ormanı yok edilecek!1011 izlenme
Makaracı Binlerce kişi tarafından protesto edildi4215 izlenme
Rusya’dan Japonya’ya yaptırım kararı65 izlenme
S. Peker, sözde gazetecilere seslendi: Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar3887 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun belgeleri açıkladığı grup toplantısı sokakta yayınlanıyor1237 izlenme
Yaz saatinin gerekçesi göz yaşarttı2356 izlenme
Tahvil piyasalarında resesyon ve enflasyon endişesi29 izlenme
Son zamanların en hararetli yayını! Cem Küçük ve Ersan Şen birbirine girdi.64 izlenme
Nisan ayında maliyeti en fazla artan ürün yüzde 69,3 ile kuru soğan oldu
Hükümet düğmeye bastı! İşte Meclisin açılmasıyla birlikte atılması gereken 5 önemli adım
Haluk Levent, '' Oraya villa yapamayacaksınız. Arazinin her tarafına fidan diktireceğim hodri meydan''
Zarrab itiraflara başladı