Öğrenci Yurtlarında Karantina Altına Alınan Vatandaşlar: 'Burası Ahır Gibi Asıl Burada Hasta Olacağız'

4844 izlenme 15 Mart 2020
Reklamlar
Umreden dönen ve öğrenci yurtlarında karantina altına alınan vatandaşlar yurtların ahır gibi olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.
CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Suudi Arabistan’dan getirilen yurttaşların kaldığı ve karantinaya alınan Gölbaşı’ndaki öğrenci yurduna gitti. Yurtta kalanlar arasında sadece umreden dönen yurttaşların olmadığını söyleyen Kaya, “Arabistan’dan getirilen işçiler ve iş insanları da var. Temizliğin olmadığını ve yeterli yiyecekleri bulunmadığını söylediler” dedi.  

Kaya’ya dertlerini anlatan yurttaşlar şunları söyledi: “Bize burada insanca muamele yapılmadı. Bizi buraya apar topar getirdiler. İçeride zerre kadar temizlik yok. Ne hemşire var, ne doktor var. Karantinaya aldılar ama karantina diye bir şey yok. Ahır burası ahır.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan'ın Medyada Verilmeyen Olay Konuşması Avustralya Merkez Bankası 12 yıl sonra faiz artırmaya karar verdi Yandaş yönetmenin elini sıkmayan Meltem Cumbul açıklama yaptı Tayyip Bugün Söyledi: ''Bizden önce Ankara'da havalimanı mı vardı ya?''