Kendisine Hakaret Ettirilen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 30 saniyede insanlık Ve Demokrasi Dersi

2406 izlenme 31 Ocak 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan insanlık Dersi.

 Söz konusu olaya hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önce sosyal medya hesabından açıklama yayımlayarak parti örgütünü uyardı, ardından gazetecilere konuştu.  Sosyal medya hesabından parti örgütünü söz konusu çocuk hakkında Kemal Kılıçdaroğlu, çocuk pedagojisine uyulması yönünde çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu ilk mesajında, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!” dedi.  
 Daha sonra gazetecilerin çocuk hakkındaki sorularına da yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Herkesi sevgiyle kucaklayan, doğayla barışık, gençlerin bu ülkenin umudu olduğu bir Türkiye’yi ayağa kaldırmak istiyorum. Tablo beni çok üzdü. Arkadaşlarım paylaşmışlardı. ‘Paylaşımları süratle silin’ dedim. O çocuğumuzun, o güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat, onun tepesinde duran kişilerde" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir vatandaşın 2 dakikada akp özeti yaptığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. DOĞUBEYAZIT'TA ZAM PROTESTOSU Mansur Yavaş, Canlı Yayında Gökçek'in en Büyük İcraatını(!) Gösterdi Özgür Özel: ''Lugatta kelime biter harf biter Süleyman Soylu’da yalan bitmez''