Yayınına Son Veren Olay Tv.nin Genel Yayın Yönetmeni, Siyasi Baskının Detaylarını anlattı

3685 izlenme 26 Aralık 2020
Reklamlar
Kapatılan Olay tv genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar şunları anlattı: “Olay TV'nin bütün yayın hakları, lisansı Cavit Çağlar'da. Yüzde 100 hissesi onun. Ancak Hüseyin Köksal buraya yeniden yayın hayatına başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin bey, Cavit beyle ortaklığını sonlandırma kararı aldı. Çünkü bu yayıncılığı daha fazla sürdüremeyeceğimizi anladık.” 

 
Cavit Çağlar'ın iktidardan baskı gördüğünü söylediğini aktaran Sarılar, "Cavit bey, 'Bana iktidardan büyük baskı var. Çok ağır baskı altındayım devam edemeyeceğim' dedi. Hatta kendisine burada hepimizin yerine gelecek ve Olay TV'yi götürecek insanlar listesi sunulduğunu da söyledi. 'Başka bir gazetecilik anlayışı ve başka bir gazeteci kadrosuyla yola devam et baskısı görüyorum' dedi" şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ailesiyle Yemek Yiyen Baro başkanına Bir Neden Yokken Kimlik Soruluyor ve Sonrasında Yaşanan Skandallar Dini Sömürerek Köşe Olma Sanatı. Günlerdir yangın bölgesinde 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz diyen şahsın sarayda ziyafet çektiği ortaya çıktı Nefes terapisti' olduğunu iddia eden Nevşah Fidan Karamehmet: "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok" dedi