Hatay'da Çıkan Yangında Korkunç Görüntüler. Polis evleri boşaltın anonsu geçiyor.

3959 izlenme 09 Ekim 2020
Reklamlar
Hatay'da Çıkan Yangında korkunç görüntüler. Polis evleri boşaltın diye anons geçerken bölgeden araçlarıyla ayrılmak isteyenler yoğun dumandan trafikte gitmekte zorlanıyor.

Gelen son dakika bilgisine göre, Hatay’da ortaya çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yaklaşık 4-5 kilometrelik alanı geçtiği belirtilen yangının Hatay’ın İskenderun ve Belen ilçeleri sınırındaki Sarımazı Mahallesi’nde, yerleşim yerlerine yakın bir yerde ortaya çıktığı belirtildi. Bu noktada, Hatay’daki yangın ile ilgili son durumu merak eden vatandaşlar ‘Hatay yangın son dakika’ araştırması gerçekleştiriyor. İşte Hatay’daki yangın ile ilgili detaylar…

Hatay'da ortaya çıkan yangın, çevrede yaşayan vatandaşların hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor. Güvenlik güçlerinin havadan ve karadan müdahaleleri devam ederken, emniyet güçleri tedbir amaçlı bazı binaları boşalttı.

İşte Hatay yangını ile ilgili son dakika detayları;

Belen İlçesi Sarımazı mahallesinde bilinmeyen bir nedenden çıkan orman yangını rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyük bir alana yayıldı. Belen-İskenderun karayolunda seyreden araçların sürücüleri yoğun dumandan dolayı zor anlar yaşarken, orman yangını iki apartmana ve bir araca sıçradı.

Orman işletme müdürlüğü ekiplerine, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri destek veriyor. Geniş bir alana yayılan orman yangını halen yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Orman yakınında bulunan evler önlem amaçlı boşaltılırken, yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, yangının saat 10.00 sıralarında çıktığı belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yine Bekçiler Yine Skandal. Arkadaşını Eve Bırakmak İsteyen vatandaşı darp edip gözaltına aldılar İSTİKLAL MARŞINI ARAPÇA OKUTTULAR Diğer partileri, tüm belediyeleri yardım kampanyasına çağırdı: 'Ramazan'ı beklemeyin' Askere kurdukları kumpasları açık açık itiraf etti: ''2008-2011 arasında generalleri çökerttik, baş aktörlerden biriyim'