All News
10 Ocak 2022 ( 556 izlenme )
Reklamlar

Demirören: Eski Türkiye'yi yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Bir havuz kanalında açıklama yapan Demirören, "Bundan sonraki kupa finallerinde ebilet uygulanacak. Ancak bizim kestiğimiz biletler TC kimliğe göre kesildi." ifadelerini kullandı.


"Türkiye Futbol Federasyonu kurallarla yönetiliyor. Bu kurallar da hukuka göre ayarlanıyor. Ortamı gerecek beyanatlar verirseniz, yönetici olarak ceza alırsınız. Kurullarımızın verdiği kararlardır. Hiçbir yöneticinin 'Şu kulübe bu cezayı verin deme şansı yoktur. Eski Türkiye'yi yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar. Ben ve arkadaşlarım hiçbir yere müdahale etmeyiz, ettirmeyiz de." dedi.


"Biz seyircisiz olmasını istemiyoruz. Ama 80 kişilik bir tribünde 10 kişi hata yapıyorsa, o 70 kişi de onları sustursun. Buranın içinde provakatörler var. Bizim masum, sade, futbolu seven taraftarlarımızın bunlara izin vermemesi lazım.

Futbol sahasına gelirken tabancayla, baltayla fotoğraflar var. Ya nereye geliyorsunuz? Bundan sonra deplasmana gelen taraftarlar şehirden çıkarken aranmaya başlayacak."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Söz yazarı Ali Tekintüre hayatını kaybetti. İzmir’de Bir Mahallede Kopan Kaya Parçası Faciaya Neden Olacaktı Tutuklu CHP'li vekil Enis Berberoğlu iftiralara karşı açıklama yaptı Böyle bir Olay ancak Türkiye'de olabilirdi..