All News
05 Ocak 2022 ( 1427 izlenme )
Reklamlar

CİNAYET SONUCU HAYATINI KAYBEDEN SUNUCU OLAYINDA YENİ GELİŞME VE İDDİALAR

Vatan Şaşmaz cinayetinde iddialar ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın otele ve odaya giriş anına ilişkin görüntüler yayınlandı

Vatan Şaşmaz'ın Beşiktaş'taki otele giriş anı kameralara yansıyor. Şaşmaz'ın ilk olarak otelin döner kapısından, ardından da XRay cihazından geçtiği görülüyor.  Ardından görüntülerde Şaşmaz'ın otel odasına giriş anı yer alıyor. Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in odaya giriş anı da görüntülerde yer alıyor. 

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in, Şaşmaz'ın sırtından vurduğu ardından kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi. 

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. 1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu belirlendi.


Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış. Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan şok olayda Aker'in, Şaşmaz'ı 4 kurşunla vurduğu belirlendi. 

Vatan Şaşmaz'la birçok organizasyonda birlikte çalışan Nedim Delibaş, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalara bulundu.

Delibaş, "Sanıyorum 2015'ten önce bununla bir gönül birlikteliği vardı. Evlendikten sonra Vatan'ı sürekli rahatsız ediyordu. Bir gün sert bir telefon görüşmesi yaptı. Vatan nedir dedim, 'Ağabey sorma bu kadın benim başımı belaya sokacak' dedi. Bu kadın Vatan'ı rahatsız ediyordu" açıklamasında bulundu.


Filiz Aker 'Vatan'a 34 trilyon harcadım, kimseye bırakmam'

Sunucu  Vatan Şaşmaz, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi ortaya çıktı.

Şaşmaz, Emel Sayın’ın yeğeni Nergis Mizanoğlu ile evliliğe hazırlanırken askerdeyken ayrıldı. İlk evliliğini Nurşen Kocayaş ile Eylül 2011’de Londra’da yaptı. Çift, 2014’te Fethiye’de anlaşmalı boşandı. İkinci evliliğini 13 Eylül 2015’te Yasemin Adalı ile yapan sunucu, “Aile de olsak herkes birey. Eşim köklü bir ailenin kızı. İkimizin de ayrı iş ve varlıkları var. Ben teklif ettim evlilik sözleşmesi yaptık” diye açıklama yapmıştı. Acı olayın ardından Şaşmaz’ın “Çocuk planımız olmasa beraber yaşamaya devam ederdik” dediği eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çift, Kanlıca sırtlarında eşinin ailesine ait tanesi 30 milyon liralık 12 villalık evlerden birinde oturuyordu. En çok ekstra iş yapan sunuculardan biri olan Şaşmaz’ın da farklı yerlerde kendine ait 4 evi vardı. Şaşmaz’ın ayrıca tutkunu olduğu spor araba koleksiyonu vardı.

 ‘BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM’

Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi. 80’li yılların ünlü manken ve oyuncusu olan Filiz Aker’in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 34 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.


Polis tutanağında ise "Şaşmaz ile Aker’in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker’in Şaşmaz’dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz’ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğinin yer aldığı iddia ediliyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş yönetmenin elini sıkmayan Meltem Cumbul açıklama yaptı Müzede Atılan İddia Ortalığı Karıştırdı 3 Üniversite Mezunu Olan ve Çobanlık Yapan Genç Açıklamalarda Bulundu Enflasyon Rakamlarına İlk Yorum Babacan’dan Geldi