Bugün yeni bir video paylaşacağını söyleyen Peker'den beklenen paylaşım geldi.

5653 izlenme 05 Haziran 2021
Reklamlar
Sosyal medya hesabında dün açıklamada bulunup bugün yeni bir video paylaşacağını söyleyen Sedat Peker'den paylaşım geldi.
 Sedat Peker bugün Twitter hesabından yeni bir telefon görüşmesi paylaşımı yaptı. 

Peker sosyal medya paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. serdar ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" ifadelerini kullandı. 

12 dakika 45 saniyelik videoda, Peker daha önce Hadi Özışık'la yaptığı görüşmedekine benzer konularda Ekşi ile konuşuyor ve kendisine haksızlık yapıldığını söylüyor. Ekşi, Peker'e açıklamalar yapıyor. Ekşi ayrıca, Peker'in Suriye'ye silah götüren TIR'ların yola çıkışına tanık olduğu şeklindeki sözlerini de onaylıyor. Suriye'ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşioğlu'na, "Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li şahıstan 128 milyar dolar yanıtı: Son 19 yılda hane halkının eline 3 bin 500 ton altın girdi Yandaş tv.de Şimdi de zam eleştirisi Bir vatandaşın Uzaktan çektiği görüntüler: Hatay'da yaşanan orman yangınlarıyla ilgili 2 kişi yakalandı iddiası Önemli Açıklama: Aşı firmaları sipariş veren ülkeleri açıklıyor, şu ana kadar Türkiye'nin adı açıklanmadı