Bir yandaşın yerin dibine girdiği anlar: 'Bu mu Millilik? Herkes bildiği konuda konuşsun'

4003 izlenme 23 Ağustos 2020
Reklamlar
BİR YANDAŞIN YERİN DİBİNE GİRDİĞİ ANLAR.

Karadeniz’de bulunan doğalgaz ile ilgili canlı yayında sert tartışma yaşandı. Petrol Mühendisleri Odası Enerji Politikaları Başkanı Necdet Pamir ile her gün ekranlara çıkarılan yandaş arasında yaşanan tartışmada tansiyon yükseldi. 


Enerji uzmanı Doğalgaz bulundu iddialarını ballandıra ballandıra anlatan yandaşa şunları söyledi:

 Kabiliyetli kadronun yüzde 90'ı emekli edildi, özelleştirmeye hazırlandı Tüm  birimlerin yerli olmadığını anlatan Pamir, Türkiye Petrolleri’nde kabiliyetli kadronun yüzde 90’ının emekli edildiğini ve özelleştirmelere hazırlandığını belirtti.

  "6326 sayılı petrol kanunu niçin kaldırıldı, bu mu milli?" Necdet Pamir şu ifadeleri kullandı:  Bütün kaliteli personelin yüzden 90’ı emekli edilmiştir. Diyor ki sayın rektör “Roma bir günde kurulmadı”. Türkiye Petrolleri 1954’te kuruldu beyefendi. 

O günden bu güne hiçbir şey yetişmedi de şimdi mi yeniden kuruluyor? Var olan personeli emekli ediyorsanız bu bir kusurdur. Özelleştirmeye hazırlıyorsanız, Varlık Fonu’na devrediyorsanız bu bir kusurdur. 

Sondaj ve kuyu tamamlama kuyuları niye kapatılır, bu mu millidir? 6326 sayılı petrol kanununa bakın, tüm yetkiler devlet adına Türkiye Petrollerine aittir. O madde niye kaldırılmıştır, bu mu millidir? 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İroni İçeren Video Sosyal Medyada Büyük İ l g i Gördü 'Şşşşş Bu ülkede Yasak Yok' ‘Bu ülkeye demokrasiyi biz getirdik, özgürlükçü anayasa yapacağız’ diyen akp'liye Kapak ötesi Cevap CHP'li meclis üyesi, akepe feto ilişkisini hatırlatınca akepe'li meclis üyeleri üzerine yürüdü. İlkokul Çocuklarına tayyip İçin Şarkı Söylettiler. 'Çok Yaşa tayyip Dede'