Bahçeli'yi utandıracak görüntüler.

2415 izlenme 05 Ocak 2022
Reklamlar
Bahçeli'yi utandıracak görüntüler. 

'AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir !'

Bugün CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nü eleştiren Bahçeli,  MİT TIR'larıyla ilgilli, "MİT TIR'larıyla ilgili yaşanan benzeri bir felaket tablosundan sonra hiç bir hükümet ayakta kalamayacaktır. " demişti. 

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu “MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanması" gerekçesiyle tutuklandı.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Adalet Yürüyüşü'nü başladı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun başlattığı demokrasi ve adalet nöbetiyle ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli , "Buna Göre Kadri Enis Berberoğlu 25 yıla mahkûm edilmiştir. Bu kararın hitamında CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargıyla kıyameti koparmıştır." diye açıklama yaptı. MİT TIR'ları görüntüleri ortaya çıktığında ise Bahçeli neler söylemişti......



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Müjde Ar'dan Olay Açıklamalar. Camiler hepimizindir, dil kopartma yeri değildir Akp güdümündeki Trt'den algı operasyonu Tayyip'e Ekrem İmamoğlu Hakkında Çanak soru Sordurdular. İmamoğlu'na 2 defa yenilen Binali Yıldırım Keyiften 4 köşe oldu Ekrem İmamoğlu'ndan Tepki: Israrla bize tek bir hasta verisi vermiyorlar.