Arda Turan'ı kulübe İstemeyen Galatasaray Başkanı, F. Terim'le ters düşünce basın toplantısı yaptı

1518 izlenme 10 Ocak 2022
Reklamlar
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz bugün düzenlediği basın toplantısıyla hem Arda Turan transferi hem de Fatih Terim'in açıklamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Cengiz'in açıklamalarından detaylar.

Bu basın toplantısını yapmamızın tek açıklaması var. 28 Aralık'taki Antalyaspor maçından bu yana en az her maç sonrası, antrenman konuşması dahil bize eski bir kardeşimiz (Arda Turan) hakkında oluşan polemikler üzerine camiamızı ayrıştırma olgusunu gördüğümüz için yaptık.

Fatih Terim'in açıklamasından sonra, benim tek bir açıklamam var, 'bu oyuncu bizim gündemimizde yok' diye.
Transfer bizde şöyle yapılır, eğer bize yardımcı olacak bir oyuncuysa sportif direktöre gelir, sonra scoutlar izler, sonra hocaya gelir.
En son Abdurrahim Albayrak'a gelir, finansal bir sıkıntımız yoksa da en son bana gelir. Şükürler olsun ki sınırlamaları da aşmadık, bu bizim için başarı öyküsü. Biz teknik heyetin istediği her şeyi yaptık, en son Arda kardeşimize gelene kadar.

"ARDA TURAN GÜNDEMİMİZDE YOK"

Galatasaray camiasına tekrardan söylüyorum, Arda Turan bizim transfer gündemimizde yok. Ben bunu söylemekten bıktım. Bu olaylardan dolayı müthiş rahatsız durumdayız. Özel olarak bir husumetimiz yok bu kardeşimizle, kariyerinde başarılı, hayırlı yıllar diliyorum. Arda Turan hizmet etmiş, para kazandırmış, Galatasaraylı olduğu için bu unvanları hak etmiş bir arkadaşımız. Yolunun açık olmasını diliyorum.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'nin Kanalı Ali Koç'u hedef alan sözde belgesel yayınladı Sosyal Medyada Büyük Yankı Yaratan Konuşma: ''Para Nerede Kardeşim?'' POLİS, YARDIM İSTEYEN KADINA SALDIRDI Bir dizi filmde geçen diyalog sosyal medyada çok büyük tepki çekti.